VIVI, GINA VAGY SOMA?
Viviről sokan hiszik, hogy beképzelt, ez csak egy álca, a "meséjéből" is kiderült, hogy kiközösített gyerek volt.
Volt, aki a hogyvolt blogon azt terjesztette, hogy rámászott a nevelőapjára, na ez nem igaz. De érdekes módon egy nőről előbb elhiszik a rágalmakat, hogy valami rosszat tett. Nekem mindegy, hogy Gina vagy Vivi nyer, csak ne Soma...mert akkor Evelinke veri el azt a pénzt.
Hajlamosak vagytok elfelejteni, milyen hisztis és gonosz volt sokszor Vivi a sufni miatt, önző volt Zsoltival, nem csinálta meg a feladatokat. És egyszer se mosolyodtam el rajta. Szerintem a pénz tönkretenné az amúgy is beteg elméjét, és BB Évi szintre jutni rövid időn belül.
Soma az elején szimpatikus volt, Evelin és Tivy rontották meg. Csak azért nem rá szavazok, mert úgyis lenyúlnák, Áválinká hirtelen nagyon szerelmes lenne.
Gina sosem volt szimpatikus, nem is érdemli meg, napraforgó is volt, viszont úgy gondolom, hogy nála legalább jó helyen lesz a pénz. Ezért tettem rá. Ő a három közül a legkisebb rossz.
Tehát Gina, de szerintem Soma nyeri.
# 8
:D
Hát ja, értitek, milyen nyertesek voltak eddig?
Alekosz
Aurélió
Attila
Csupa ellenszenves elmeroggyant figura.
Annak örülök, hogy nem Tivy, vagy (az elején még szimpatikus) Krisztián nyerte meg.
Nem tudom, honnan került elő ennyi Soma szavazó, talán Tivy "kismálnái" erősítették a sunnyogó-motyogó szöszit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!