Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Xfaktor közönségébe hogy...

Xfaktor közönségébe hogy lehet bekerülni?

Figyelt kérdés
Árulnak jegyeket vagy meghívásos alapon működik?
2016. nov. 6. 11:24
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Oda elsősorban az előadók családjai, rokonai, barátai mennek akiket úgy "hívnak" meg. Persze lehet jegyet vételezni eléggé korlátozott számban amik már úgy is mind elkeltek. Én 2012 ben voltam már bent a stúdióba egészen hátul mert akkor a barátnőm egyik rokona volt az egyik versenyző és a barátnőm is kapott meghívót úgy hogy rajta kívül 2 kísérőt vihetett magával, egyik én voltam, már csak puszta kíváncsiságból mentem el, másik a barátnőm barátnője, meg ugye én tudtam csak autót vezetni. Igazából a TV-ből is látni hogy nem egy hű de nagy stúdió, hát belül sem egy akkora nagy szám, igaz elfértünk kényelmesen, vissza is néztük az adást hátha benne leszünk, de nem voltunk benne, nem láttuk magunkat.

Jegyeket csak nagyon nehezen lehet venni oda.

2016. nov. 6. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!