Ti mit csinálnátok a fluimucilos nővel meg a gyerekével?
Figyelt kérdés
2016. okt. 26. 21:16
2/13 anonim válasza:
Mindkettőt úgy szájon vágnám hogy a takony menetet vág a nyakukon...
3/13 anonim válasza:
ezt kifejtenéd bővebben? :D mi a gondod a fluimucillal?
4/13 anonim válasza:
elöszőr nem értettem a kérdést, de feltételezem valami idegesítő reklámra gondolsz. régóta nem nézek tv-t, úgyhogy csak tipp
5/13 anonim válasza:
Átszinkronizáltatnám a gyereket.
Mondjuk Schneider Zoltánnal.
6/13 anonim válasza:
Az, aki feszt azt bégeti,hogy DE MIÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉRT?
Ha vécén ülök, és tojok,mikor rázendít,kirohanok a klotyóról,hogy átkapcsoljak.Bárhová.
Ez nem ugyanaz, mint az ANYAPETI? Az volt ilyen iszony még.
7/13 anonim válasza:
Jaaa... a kis gyökér megvolt, csak nem jegyeztem meg, hogy mi a szart reklámoznak. Kapcsolom el, amint elbégeti az első demiértet.
8/13 anonim válasza:
most kerestem rá a neten, mert azt hittem h csak engem idegesít... hát látom mégse :DDD az a gyerek...basszus aki ezt a reklámot kitalálta nem sok kreativitással rendelkezett...
9/13 anonim válasza:
engem csak a kölyök idegesít ... DE MIÉÉÉÉÉRT?!
10/13 anonim válasza:
Egyszer ki lehet bírni, de ötödszörre falra mászik az ember. Ezzel csak azt érik el, hogy ha megdöglök, se veszek fluimucilt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!