Hol találhatom a Müller riso reklámot amiben a medve rappel, természetesen magyarul?
Ezt soha nem fogom megérteni, hogy egyesek hallottak már az Internetről, de nem hallottak még a Google keresőről vagy bármi más keresőről.
Viszont az is igaz, ha az emberek tudnának ezekről, akkor szinte nem lenne mit kérdezni ezen az oldalon.
Ami a vicc, hogy én a Google-keresővel kerestem ezt a reklámot, ott egyik találata volt ez a kérdés is, ahol valaki azt keresi, amit nem itt kellene keresni.
Úgyhogy nem adom meg a Youtube linket, keresd meg magadnak, baromi egyszerű.
Van lengyel változata, kíváncsi voltam az angolra is, de a magyar a legjobb. Pedig egyébként nem kedvelem a magyar szinkronos filmeket, de ezt most jó.
Hiába vergődsz kispajtás, ez meg a másik dolog, amivel sokan nincsenek tisztában. Netikett, fórumetikett írott és íratlan szabályai.
Az úgy illik, hogy amikor megszületett a megoldás, akkor visszatérek a topikba és megírom.
Hogy mások ne fáradozzanak feleslegesen, miattad!
De nem csak bedobom, hogy "megoldva", az ugyanis még a másik pofátlanság. A fórumokat mások is olvassák, keresővel visszakeresik a válaszokat. Ezért illik leírni a megoldást is, hogy mások okulhassanak belőle.
Mint ahogy most te is okultál (vagy már így maradsz).
Szívesen!
Köszi egyébként, hogy a hanyagságod miatt firkálgathattam!
Egyébként soha nem tudhatod, hogy a másik fórumozó anyja él-e vagy hal-e.
Bunkóság netovábbja, mások családtagjaival foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!