Szerintetek jo a susogos mackok?
Csak a lángosos poénon tudtam röhögni (azon viszont nagyon)
Amúgy nem igazán szeretem. 16/l
Suttyópoénok, amikre Magyarországon a legtöbb ember vevő. A Stand up comedy ugyanez. Még véletlenül se mernek kockáztatni, és egy kis intellektualitást belevinni. Kb. olyan, mintha Sas József megerőszakolta volna Bob Hope-ot. Az már csak hab a tortán, hogy igénytelen.
16/f
Olyan ótvar, hogy az már KVA JÓÓÓ!! :D
Leginkább annak a hülye mackónak a beb*ott pofáján tudok röhögni. XD Az egyik részben, amikor azon pánikol be, hogy milyen sovány, akkor ezt ő is megjegyzi, miközben a saját bandzsa képét szívja be.
Pont azon a határon van, amikor a trágárság még éppenhogy nem kiábrándító, de fesz. levezetésnek jó.
A kezdetekkor még szerettem őket, de később megutáltam, mert rájöttem, hogy ez nem is vicces + nagyon idegesítő volt, hogy még mielőtt elkezdődött volna valami jó műsor, még gyorsan benyomták előtte ezt a két idiótát.
Sejthettem volna, hogy Mogács áll e mögött, meg ha jól emlékszem, Litkai is. Ezért nem volt vicces.
Nem. Amikor a CC elindult anno 2008-ban, még tetszett, pedig már akkor világossá vált, hogy nem az intellektuális humor képviselői közé tartozik (plusz 2008-ban lehettem olyan 10-11 éves, már erre sem emlékszem pontosan. :D) Szóval igen, anno tetszett.
Most már visszanézve szánalmas. Nagyon idegesítő és humortalan. Ugyan nem nézek már tévét vagy három éve, de az emlékeim aktívak róla. És ahogy az előző válaszoló írta, ebben Mogács Dániel és Litkai Gergely is részt vett - valóban, ezért nem vicces. Őket nem tartom viccesnek stand-uposként, így a műsor sem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!