Pekmartin kérdése:
The walking dead sneak peak?
Figyelt kérdés
láttam az előzetest, és eléggé úgy látszik, hogy Daryl hal meg. ugyanis csak rajta volt köpeny. vélemények?2016. okt. 9. 11:24
11/14 anonim válasza:
Nem erőszakolja meg Ricket, hanem elviszi kocsikázni, hogy megtörje. Darylt nem ölik meg, ő a fejős tehénje a sorozatnak, túl sok bugyi nedvesedik miatta. Mivel Abe szétverése után Daryl rendetlenkedik ezért Negan (hogy jól ráijesszen a rajongókra lol) odaáll, hogy ezért ő a következő, de helyette sutty, szétcsapja a mellette lévő gyanútlan Glenn fejét.
12/14 anonim válasza:
10# zsebórája Glennek volt, Hersheltől kapta.
13/14 anonim válasza:
Igen, azóta már mondta nekem más is, és frissítettem az emlékeim.
14/14 raawr válasza:
A The Spoiling Dead Fans fb oldalt ajánlom mindenkinek, itt vannak forgatási képek! :D Szerintem amúgy Abraham lesz az áldozat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!