Darylt nem merik megolni. Ha megolnek rogton csokkenne a nezettseguk.
2016. okt. 9. 12:57
4/14 anonim válasza:
Aki kicsit is utána olvasott,nézett a dolognak az már rég tudja hogy Glenn és Abraham fog meghalni.
2016. okt. 11. 16:54
5/14 anonim válasza:
Negan a végén megerőszakolja Ricket vagy mi az a végén ??
2016. okt. 11. 17:37
6/14 anonim válasza:
Igen eleinte Rick nem szeretne aztan enged a vagyanak :DD megis van a kozos nevuk "Rickan" ez egy csodalatos szerelem kezdete, Rick elhadja Michonnet Negan-ert es majd egyutt oldoklik a zombikat, meg uralkodnak a nepek felett :DD menj mar uristen :DDD
2016. okt. 11. 18:00
7/14 anonim válasza:
Darylt megölik, akkor nem azt mondom, hogy nem néznem tovább, mert akkor meg ott van Carol meg megannyi jo karakter, meg nem vagyok az aki csak Darylert nézi, de ha megölik tényleg öngyilkosság en tuti tovább néznem, de kicsit se akkora imadattal.. az esetleges spoiler (hogy Gleen meg Abraham hal meg) kicsit se 100%-os. Igaz, hogy eddig nem sokban tévedtek az ilyen elorejelzesekkel de en akkorse merném ra rakni a fel karom. Meg Magien is volt asszem köpeny vagy mar nagyon nem emlékszem.. az a 6 hónap megartott Bocsi hosszú lett, de kedvenc téma meg minden..
2016. okt. 12. 22:58
8/14 anonim válasza:
Én egy Daryl kaliberű karakterről el tudom képzelni, hogy elmegy a helyéről, és megpróbálja halott bajtársát letakarni a pokróccal, hogy tiszteletet adjon. Vagy hogy megpróbálja ráteríteni a helyéről.
A Darylt alakító színészt elméletileg mint Negan rabja látták forgatni, már több, mint 7 részen át. Ez némiképp megmagyarázná, miért lett fogoly, és mutatja, hogy elméletileg él.
2016. okt. 14. 21:46
9/14 VZBencus válasza:
Szerintem a köpeny a végén, az csak azért volt, hogy azzal takarták le az áldozatot.
Én tippem egyébként Abraham. :)
2016. okt. 15. 10:33
10/14 anonim válasza:
Amúgy nem figyelted elég jól a végét. Van ott egy gyűrűként azonosítható tárgy. Egyesek szerint zsebóra, de nem rémlik, hogy bárkinek lett volna olyanja.
Mindenesetre érdekes dolog, ha tényleg egy gyűrűszerű tárgyat láthatunk ott. Azon jobban lehet rágódni, mint a köpenyen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!