Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » VV Lóri szociopata?

VV Lóri szociopata?

Figyelt kérdés
Mintha nem is lennének egyáltalán érzelmei. A Dina iránti "szerelme" is annyira megjátszott volt. Rezzenéstelen az arckifejezése, lelkiismeret furdalás nélkül ver át, és használ ki mindenkit.

2016. okt. 8. 23:51
 1/5 anonim ***** válasza:
67%
Tök jó, hogy te tévén át így kiiserted napi 1 órában :D
2016. okt. 9. 09:22
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem ismertem ki, és nem is állítottam róla, hogy az csak azt hogy produkált erre utaló jeleket.
2016. okt. 9. 14:15
 3/5 anonim ***** válasza:
55%
Nekem csak annyi jött át hogy egy fapofa.Mutatták berúgva,szánalom. Összességében így ránézek és elmegy az életkedvem is pedig jóképű-Albínó vastagcsaba XD
2016. okt. 9. 20:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehet hogy az, de legalább kavarja a lekvárt bent, nem alszik egész nap, meg vigyorog a másikra, hogy tesó mennyire szeretjük egymást, már egész 1 hónapos ismeretsség után. A Dinás ügye is csak taktika, nem mondom hogy szeretem Lórit, sőt egyáltalán nem, de legalább próbál műsort csinálni, nem úgy mint a többi szerencsétlen.
2016. okt. 9. 21:24
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Hazament, ő maga adta fel, nem volt párbaj. Ami meg a nagy szerelmet illeti, mind a kettő feszengett a Belevalóban, mint akik nem is ismerik egymást. Szerelem?! Ugyan már, legfeljebb szex. Jobb is, hogy kiesett Dina és Lóri is.
2016. okt. 10. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!