Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mennyit tévézel naponta/hetente?

Mennyit tévézel naponta/hetente?

Figyelt kérdés
Milyen műsorokat kedvelsz? Követsz sorozatokat? Egyetértesz velem, hogy a televíziózás megy ki a divatból?

2016. okt. 1. 20:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Nulla.
2016. okt. 5. 21:13
 2/4 anonim válasza:

Kisregény következik. :)

Én minden nap egy-két órát szoktam televíziót nézni. Közben végzem a dolgomat.

Szerintem nem pozitív tendencia, hogy divat lett pocskondiázni a tv nézést, mert a szemét műsorokon kívül igenis találhatóak minőségi, és szórakoztató adások-filmek-sorozatok.

Az külön bosszant, hogy egyesek a youtube miatt jelentik ki a tv halálát, mintha a fingós, alkoholista videósok sora, és a pisis tizenhat-tizenhét évesek otthoni, tízperces blokkjai bármivel különbek lennének egy több száz ember által, száz millió dollárból készült, komplex forgatókönyv alapján leforgatott filmnél. (Kivétel a trash műfaj.)

Várom a véleményéket.

2016. okt. 6. 07:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Én a magam részéről egyetértek veled. Hogy mások mennyit tévéznek, azt nem tudom.

Tv-ben csak az rtl híradót nézem meg, mást nem. Szóval 1 órát sem tv-zek naponta. Ha tönkremegy a tévénk, akkor nem is veszünk másikat, teljesen felesleges.

Neten sok sorozatot nézek online, imádom a sorozatokat:) Jelenleg ezeket nézem:

Supernatural 12. évad

Lucifer 2. évad

American Horror Story 3. évad

Once Upon a Time 6. évad

The Big Bang Theory 10. évad

Divorce 1. évad

Tom és Jerry 7. évad

Éjjel-Nappal Budapest

Nézek más sorozatokat is egyébként, csak van amire várni kell. A Trónok harca 7. évadja pl csak jövőre lesz:( A Family guy szinkronjára is várok, mert azt nem akarom felirattal nézni. A Modern család 8. évadját is várom egyenlőre. A Gilmore girls 8. évadja is várós, csak november végén kezdenek. Sok sorozatot még el sem kezdtem ami érdekel, de idővel mind sorra kerül majd...

Tv műsorok közül szintén neten, nemrég ért véget a Nyerő páros, azt nagyon szerettem. Ha lesz következő évad, biztosan nézni fogom. És jelenleg a Konyhafőnök 4. évadját nézem. Ezt a műsort is nagyon szeretem.

Munka után hétköznap, illetve hétvégén nézem őket, amikor nincs egyéb program. Emellett egyébként szeretek olvasni is, több 100 könyvem van itthon. Mikor végzek az egyikkel, elkezdek egy másikat.

És te miket szeretsz?

2016. okt. 15. 20:28
 4/4 A kérdező kommentje:
Kizarolag sportot nezek, mashoz nincs turelmem. Helyette inkabb olvasok.
2016. okt. 15. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!