Sos, szükségem lenne a mostani 14,15 évesek segítségére?
tudom, ez nem egy életbevágó kérés de annyira nosztalgiázó hangulatomban vagyok.. szóval az lenne hogy ugye én kiskoromban /2007-2014/ (tudom nem kellett volna de na :D ) 0-24- ben Disney Channelt vagy Minimaxot néztem esetleg még Nickelodeont.
arra lennék kíváncsi milyen műsorok mentek akkor? tudom sokat nagyon szerettem de nagyon kevésre emlékszem..ezek lennének azok:
Anubisz házának rejtélyei
Horseland
H2O
Indul a risza
zsenipalánták
ezek közül van amelyiknél még sokkal fiatalabb voltam vagy éppen idősebb, de pl tegnap szedtem elő 2 Horselandos dvd-t és megnéztem az összes részt ami rajta volt, élveztem de kissebbként sokkal jobbnak tűnt ,annyira jó volt <3
szóval az lenne a kérésem hogy aki korombeli írna pár hasonló mesét/sorozatot ami ekkor ment? már nézegettem a neten régebbi műsorújságokat de sehol sem találtam..
aki tudna az azt is linkelhetne :d
pls help míííí
köszi
16 vagyok, de azért válaszolok :D Én ezeket néztem és emlékszem:
Zack és Cody, Zack és Cody a fedélzeten
iCarly
Drake és Josh
Vámpírunk a gyerekcsősz (ez a cím xD)
Varázslók a Waverly helyről
Királyi páros (ez talán újabb, annyira nem volt kedvenc, de na)
Phineas és Pherb (ez rajz)
De az első négy volt az abszolút kedvenc meg az Anubisz háza <3
Uhh tényleg, köszönöm 😄😄 én is néztem ezeket is, nem is értem hogy a varázslók a waverly helyből hogy maradhatott ki 😍😍 az volt a favorit.. És gáz, nem gáz de bizony kedvencem volt a Hannah Montana is, a vámpírunk a gyerekcsőszből egy éve megnéztem pár részt ugyanebből a célból 😍😍😍
Úristen, ezek mesék/sorozatok voltak. Nem mint most a Boyster az osztrigafiú és stb!!!
Ha valakinek még jut eszébe várom őket 😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!