Egy zongorista segitségére lenne NAGYON NAGY szükségem!?
Igazából erről a kottáról szeretnék érdeklődni.Kerestem a youtube-on egy csomó piano-learning-ot, de egyik sem ezt a verziót játssza...Ebben akkordok vannak, én pedig nem akkordokkal szeretném lejátszani...akkor a 3 sor közül melyiket párositsam melyikkel?mert a 2. 3. az akkordos verzió, és ebben kérnék egy kis segitséget, h az elsőt a másodikkal vagy a harmadikkal???????? előre is köszönöm a segitségeteket :)
Hát jó kérdés, ránézésre megpróbálnám jobbkézzel a fölső kettőt (ami G kulcsos)
és ballal meg az alsót játszanám (az F kulcsosat)
De hozzáteszem, hogy nem próbáltam ki, szóval most így fene se tudja melyik hangzik jobban. Azt sem tudom mi ez a szám.
de lehet, hogy ha 1+2.sor nem megy egyszerre jobbkézzel, akkor az 1. sort kihagynám,
és akkor az 1. sor lehetne az ének például, ha tudsz énekelni hozzá, de mondom fingom sincs miez.
A válasz egyszerű. A legfölső sorban van a dallam, szöveg nélkül. Arra való, hogy énekeld (gondolom, kívülről megy, szóval nem lehet probléma). Az alsó két sor pedig a zongorakíséret úgy, ahogy van. Nem kell kihagyni belőle semmit.
Ha mégis ki akarsz hagyni valamit, akkor a legeslegasló szólamot SOHA ne hagyd ki.
Amúgy kösz a linket. :-)
így van, ahogy az előttem szóló írta. Az első sor a dallam. A második a jobb kéz, az alsó a bal.
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!