Drónnal be lehet repülni a Való világ villába?
Figyelt kérdés
A Való világ búra teteje nyílt. Gondolkozom hogy be e lehetne egy drónt reptetni a tetőablakon keresztül. Nagy valószínűség szerint ott maradna mert a műsorkészítők rögtön lelőnék,talán szó szerint is de azért nagy buli lenne ha közben felvételt is készítene.2016. szept. 13. 20:40
1/10 anonim válasza:
Biztos nincs náluk semmilyen fegyver sem, szóval nem lőnék le.
Max elpróbálnák kapni.
2/10 anonim válasza:
Reálisabb veszély, hogy nem lenne elég erős a radiojel és simán lezuhan.
4/10 A kérdező kommentje:
Hacsak a búra nincs leárnyékolva szerintem rádiójellel nem lenne probléma ugyanis elég közel lehet menni hozzá.
2016. szept. 13. 20:56
5/10 anonim válasza:
Perelhetnek érte, ha észreveszik, nem?
Ha a kérdés arra irányul, hogy lehetséges-e, akkor egy drágább modellel szerintem igen.
6/10 anonim válasza:
Nem lehetne berepülni vele ugyanis a kupola nyílt része le van dróthálózva. Tehát semmi nagyobb dolog nem tud se kijutni se bejutni rajta keresztül.
7/10 anonim válasza:
Tesó ha van 1-1.5millád vagy többed hogy kifizesd amire megbüntetnek,akkor hajrá
8/10 anonim válasza:
Minek ez neked? Ja üzeneteket beküldeni valamelyik játékosnak? Azonnal kizárnák, te téged is feljelentenének.
9/10 A kérdező kommentje:
Akkor is megbüntetnének ha nem vagyok magyar állampolgár? Szerintem is le van dróthálózva a kupolatető nehogy valakik veszélyes tárgyakat dobáljanak be.
2016. nov. 3. 21:56
10/10 anonim válasza:
Kit érdekel, hogy milyen állampolgár vagy? Lehetsz akár arab vagy pakisztáni migráncs is, akkor is elkapnának és beraknának a fogdába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!