1/5 evanescent válasza:
Atit kellett volna, olyan mintha ott se lenne :D tegnap valamelyik mondta hogy Én Atival akarok aludni. hát meg kellett néznem neten hogy ki is az. :D Így is vissza fog menni Viki, de max 51-52 % lesz neki szerintem
2/5 A kérdező kommentje:
Zseraldin akart az Atival aludni. Szerintem Micit kellett volna kihívnia Vikinek, ellene lenne esélye. A pasikra alapból szavaznak a kis csajok sokat.
2016. szept. 8. 14:19
3/5 anonim válasza:
A legjobb dontes Evelin lett volna Vikinek. Talan lett volna eselye vissza jonni Evelin ellen Vivinek,ugyanis nem hinnem,hogy a nezoknek tul szimpatikus lenne Evelin,hogy így bemocskolta Lorit..
Nagyon remelem,hogy Lori vissza megy,mert Viki sajnos nem való ebbe a műsorba. Szürke,semmitmondó,sír és raadasul meg kancsal is szegenyem:D
Lori menjen vissza szerintem!
4/5 anonim válasza:
Szerintem nem, csak a nyomásra hívta ki Lórit. Lóri is gyenge volt eddig, de Evelin kavarása után jobban a középpontba került. Akik ellen lett volna szerintem esélye Vikinek, az Mici, Ati, Dina, Evelin. Ati azért mert semmit nem csinál, a többit pedig sokan utálják.
5/5 anonim válasza:
Nagyon rosszul döntött, mert saját magához hasonló "unalmas" játszótársat kellett volna kihívnia és nem egy "párkapcsolatban" levő valakit, amikor a nézők a párkapcsolat kiteljesedésétől is várnak még valamit. Viki esetében meg mit várhatnának ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!