Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » VV Szavazás: ki menjen haza...

VV Szavazás: ki menjen haza párbaj nélkül?

Figyelt kérdés

Csak azokhoz szól a kérdés, akik nézik.

A műsor honlapja nem mutatja a szavazás állását, de egy ilyen kis közvéleménykutatás elég hasonló lehet ahhoz a szavazáshoz.

Szóval ki essen ki párbaj nélkül?

2016. szept. 2. 09:20
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:

Nekem Dina és Tivy a két legellenszenvesebb.

Ostobák, mellette gonoszak, rosszinulatúak.

Dina az elején szimpi volt, de egyre gázabb, önző, egoista, féltékeny a többi csajra, és nagyon buta.

2016. szept. 2. 09:22
 2/16 anonim ***** válasza:
Én Zsoltira szavaztam, mert nem szeretném nézni. Nem azért, mert meleg, hanem mert egy rém irritáló, nyomulós alak. Attól, hogy valaki meleg, nem kell hirdetni a sminket meg mit tudom én. Vannak meleg barátaim, ők is azt mondták, hogy ez a Zsolti csak megbotránkoztatásból ment be. Én nem akarom nézni.
2016. szept. 2. 15:05
 3/16 anonim ***** válasza:
"Vannak meleg barátaim, ők is azt mondták, hogy ez a Zsolti csak megbotránkoztatásból ment be. Én nem akarom nézni." Dehogy vannak meleg barátaid...szimplán csak az a bajod, hogy meleg. Mégis miért tűnik neked "megbotránkozatóbbnak", mint mondjuk az agresszív Dina, vagy a gyökér és szadistának tűnő Tivy? Lényegében addig csesztette azt a szerencsétlen Vivi-t, amíg az el nem bőgte magát. Nekem ez sokkal visszatetszőbb, mint egy szempillaspirálozás, ami mellesleg nem is látszott.
2016. szept. 3. 01:00
 4/16 anonim ***** válasza:
Én Lórit vagy Dinát küldeném el. Lórinak egyszerűen semmi karaktere nincs és ellenszenves is nekem. Dinát meg nem kell elmagyarázni szerintem, szerintem az első 3 kieső közt lesz mindenképp.
2016. szept. 3. 10:20
 5/16 anonim ***** válasza:
3-as, tényleg vannak, és ők nem ilyenek. És az a baj, hogy Zsolti hadonászós, affektálós, szabadszájú karaktere csak még jobban beskatulyázza a melegeket.
2016. szept. 3. 14:38
 6/16 anonim válasza:
Egyetértek a #2 válaszolóval! Nekem is van sok meleg és bisex fiú haverom, abszolút ellentétei a Zsoltinak. Zsolti képviselje a feminin vonalat, oké, de azok az elejtett szexuális tartalmú beszólások, meg odapörkölések a hetero fiúknak, nem tartja tiszteletben, hogy őket nem érdekli ő, meg szóval... Mindegy. Igazad van KETTES, hogy emiatt a kissé visszataszítóan 'nyomulós' viselkedés miatt is beskatulyázzák a melegeket majd.
2016. szept. 3. 15:30
 7/16 anonim ***** válasza:

Ha rajtam múlna, Dina menne, mert egy féreg. De sajnos pont az ilyen karaktereket szeretik a nézők, mert ők balhéznak, kavarják a sz___art és ebből lesz a műsor. Ha csak a normális, nem balhés emberek lennének bent, nem történne semmi, és senki nem nézné többé a VV-t. Épp az az egész műsor lényege, hogy a hülyék állandóan veszekszenek valami apróságon és fikázzák egymást, a néző meg otthon fogja a fejét, hogy úristen ezeket az elmebetegeket meg honnan szalajtották!

Egyébként szerintem Zsoltit fogják kiszavazni, egyrészt mert meleg és az emberek nagy részének már alapból ezzel baja van. Másrészt meg azért, mert a beköltözéskor ahogy kötözködött a többiekkel, az nem volt túl szimpi, azóta meg nem volt róla több bejátszás, tehát esélye sem volt bizonyítani, hogy megmutassa egy másik, szerethető oldalát is. Minimum egy hetet várni kellett volna szerintem ezzel a kiszavazós dologgal, hogy a legújabb villalakóknak is legyen egy kis idejük szerepelni és jobban megismerhessük őket. Ez a rendszer szerintem igazságtalan, hogy nem egyszerre költöznek be. Már a megelőző szériákban is az volt, hogy azokat szavazgatták ki legelőször, akik később jöttek, és általában azok maradtak bent a végén, akik már a legelejétől kezdve ott voltak.

2016. szept. 3. 16:19
 8/16 A kérdező kommentje:

A facebook-oldalát is követem a műsornak.

20-ból 19 ember dinára szavaz, rosszul vannak tőle.

van 1-2 zsolti-gyűlölő, de a számuk meg sem közelíti a dinát utáló tábort.

egyértelműen dina vezet, és nem igaz, hogy az ilyet szeretik a nézők.

ha dina hazamegy, marad még bent elég debil.

én nem szoktam elhinni az összeesküvés-elméleteket, de most először azt mondom, hogy ha nem dina esik ki, akkor a szerkesztők manipulálják az eredményt.

2016. szept. 3. 16:23
 9/16 anonim ***** válasza:
Tegnap még látszott a szavazás eredménye az oldalon, akkor Dina meg Zsolti szavazatai között 1% volt a különbség. De könnyen változhatott a szavazás állása azóta. Csak remélni tudom, hogy Dina megy haza.
2016. szept. 3. 16:47
 10/16 A kérdező kommentje:

ez egyébként ma derül ki?

nem szoktam az éjszakai adást nézni, nekem túl későn van.

2016. szept. 3. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!