VV Szavazás: ki menjen haza párbaj nélkül?
Csak azokhoz szól a kérdés, akik nézik.
A műsor honlapja nem mutatja a szavazás állását, de egy ilyen kis közvéleménykutatás elég hasonló lehet ahhoz a szavazáshoz.
Szóval ki essen ki párbaj nélkül?
Nekem Dina és Tivy a két legellenszenvesebb.
Ostobák, mellette gonoszak, rosszinulatúak.
Dina az elején szimpi volt, de egyre gázabb, önző, egoista, féltékeny a többi csajra, és nagyon buta.
Ha rajtam múlna, Dina menne, mert egy féreg. De sajnos pont az ilyen karaktereket szeretik a nézők, mert ők balhéznak, kavarják a sz___art és ebből lesz a műsor. Ha csak a normális, nem balhés emberek lennének bent, nem történne semmi, és senki nem nézné többé a VV-t. Épp az az egész műsor lényege, hogy a hülyék állandóan veszekszenek valami apróságon és fikázzák egymást, a néző meg otthon fogja a fejét, hogy úristen ezeket az elmebetegeket meg honnan szalajtották!
Egyébként szerintem Zsoltit fogják kiszavazni, egyrészt mert meleg és az emberek nagy részének már alapból ezzel baja van. Másrészt meg azért, mert a beköltözéskor ahogy kötözködött a többiekkel, az nem volt túl szimpi, azóta meg nem volt róla több bejátszás, tehát esélye sem volt bizonyítani, hogy megmutassa egy másik, szerethető oldalát is. Minimum egy hetet várni kellett volna szerintem ezzel a kiszavazós dologgal, hogy a legújabb villalakóknak is legyen egy kis idejük szerepelni és jobban megismerhessük őket. Ez a rendszer szerintem igazságtalan, hogy nem egyszerre költöznek be. Már a megelőző szériákban is az volt, hogy azokat szavazgatták ki legelőször, akik később jöttek, és általában azok maradtak bent a végén, akik már a legelejétől kezdve ott voltak.
A facebook-oldalát is követem a műsornak.
20-ból 19 ember dinára szavaz, rosszul vannak tőle.
van 1-2 zsolti-gyűlölő, de a számuk meg sem közelíti a dinát utáló tábort.
egyértelműen dina vezet, és nem igaz, hogy az ilyet szeretik a nézők.
ha dina hazamegy, marad még bent elég debil.
én nem szoktam elhinni az összeesküvés-elméleteket, de most először azt mondom, hogy ha nem dina esik ki, akkor a szerkesztők manipulálják az eredményt.
ez egyébként ma derül ki?
nem szoktam az éjszakai adást nézni, nekem túl későn van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!