Kevver2002 kérdése:
Van mewtwo visszavág majd mewtwo visszatért, van neki valami 3 része is? +
Figyelt kérdés
A pokemon sorozatban csak 1szer lehet látni a 63.-ik részben?2016. aug. 30. 01:17
2/4 Krisipoke válasza:
A Genesect and the Legend Awakened-ben benne van még, de elvileg technikailag egy másik Mewtwo az, viszont a háttértörténete nagyon hasonló.
3/4 anonim válasza:
Én ezt most nem értem... a Mewtwo visszatér, és visszavág teljesen ugyanaz, legalábbis az internet szerint... viszont elvileg van egy előzménye a Mewtwo eredete c. kisfilm, viszont egyszerűen sehol nem találom... részleteket youtube-on, és valami borzasztóan pixeles angol változatot igen, de még NCore-on sincs fent. Valaki nem tudja hol lehet megnézni? Nemrég kiírtam ide gyakori kérdésekre, de valamiért törölték a kérdésemet.
4/4 anonim válasza:
Most látom... nem ugyanaz a kettő, de mindegyik úgy szerepel, hogy 1. film :| Viszont amit én keresek az egyik se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!