A REGGELI-ben mondták h DOMBÓVÁRI VANDA visszatért, meg eljátszottak vmi csipkerózsikás marhaságot. Mi értelme volt ennek?
Figyelt kérdés
Mit kell ennyire felfújni, azért nem külföldre ment és onnan tért vissza.2009. okt. 27. 10:47
1/3 anonim válasza:
szerintem jó poén volt.az egyik kedvencem Vanda,hiányzott.nagyon pozitív egyéniség...jópofa,ötletes dolog volt ez a visszatérés.
2/3 anonim válasza:
Semmi, csak megint etették a sok buta nézőt! Egyébként sztem eléggé tenyérbemászó a nőci, állandóan vihog (de a többi se külömb, P.mariann, pedig mintha egy ló állna a kamera előtt:S de ez csak az én véleményem...)
3/3 anonim válasza:
Peller Mariann nagyon tehetséges műsorvezető, kedves utolsó. Annak ellenére mondom ezt, hogy nem adódik lehetőségem nap mint nap látni őt, nem vagyok elfogult - kezdetben nekem sem volt szimpatikus - csupán egyértelmű.
Az a "sok buta néző" "etetése" rész pedig nagyon frappánsan hangzott, de nem tudom mi értelme van ilyen elcsépelt értelmetlen szóösszetételeket lobogtatni, mert nincs mögötte semmi önálló gondolat vagy tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!