Van itt olyan pankráció rajongó aki még a 90-es évekbeli WCW-t is követte?
Én imádtam. Szerintem az egész wrestling műfaj fénykora volt az a korszak. Emlékszem, hogy akkor nagy rivalizálás ment a másik nagy szervezettel a WWF-el (a mostani WWE) és ez a show színvonalán is érezhető volt, mert így a legjobbra törekedtek legalább.. Szerintem a WCW mindig is erősebb és jobb szervezet volt, mint a WWF, persze ez izlés dolga is valamennyire, de talán a nézettségi mutatókat sem véletlenül a WCW vezette éveken keresztül.
Én a nappal Cartoon Network-ként üzemelő TNT csatornán követtem a WCW Monday Nitro adásokat minden péntek este (azóta sem értem miért pénteken adták, ha egyszer monday a neve...). Meg aztán volt amikor a német DSF sport csatornán néztem az ismétléseket. Emlékszem a nagy kedvencem Sting volt a WCW-ben, de a Goldberg, DDP, Hogan, Luger féléket is bírtam. Nehéz is lenne összefoglalni röviden, a WCW-s emlékeimet, de az biztos, hogy gyerekkorom meghatározó élménye volt hetente nézni a látványos dobálásokat és csattanó ütéseket.. Más is emlékszik még rá?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!