Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom pankráció rajongó és rajtam szokott mozdulatokat csinálni, mit tegyek?
Mond meg neki,hogy na nem hagyja ezt abba akkor te bizony elmesz. Kod elotted, kod utannad. Ha valahol gyakorolni akar jelentkezzen edzesekre.
18/L
Dedós hülye gyerek. Már bocsánat. Az egy mese,amit tátott szájjal néznek a 8.-os kiskamaszok. Az meg,hogy a barátnőjén csináljon mozdulatokat...
Mondd meg neki,hogy jöjjön el hozzám,és összecsomagolom. Szegényt tuti bántották kiskorában,és most csak a lányokon mer ilyeneket csinálni.
18F
Off:Am. én is rajongója vagyok a pankrácionak.Tudom, hogy megrendezett, de azért nem mese, hanem egy nagyon kemény "sport".
Off vége:megmondtam neki, hogy hagyja abba, különben ennyi volt.Azt mondta, hogy rendben.Már nagyon elegem lett a sok submission mozdulatból, ezért írtam ki a kérdést.
:D
Végre egy egyedi csávó, szerintem itteni válaszolók sokkal retardabbak.
Pláne, hogy ez a hozzáállás olyan, hogy minek kergetnek 90. percen át egy labdát, vagy ki olyan pszichopata állat, hogy azon élvezkedjen ahogy 2 ember véresre veri egymást meg elájul.
Nem tudom hogy miért hasonlítják sokan a pro wrestling-et az MMA-hoz ez olyan mintha egy Akció filmet hasonlítgatnál a katonasághoz.
Amúgy annyira nem egyszerű sport ami alacsony IQ-s embereknek van,nézd meg ezt a videot nem hinném hogy ezeket a mozdulatokat bárki megtudja csinálni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!