A Showder Klubot csak én nem bírom?
Szerintem borzasztó gyenge az egész. Már a kezdetek kezdetén is az volt. Ilyen Tesco Gazdaságos humor, talán így lehetne a legjobban jellemezni. A környezetemben mégis annyian szeretik. Mi lehet a bajuk?
Legjobban azt bírom a Showder Klubos p*öcsfejekben, hogy olyan baromira el vannak szállva maguktól, közben meg annyira nulla, amit csinálnak, hogy ennél lejjebb már nem is nagyon van semmi. De tényleg, aki ennyire beképzelt, annak semmi keresnivalója a showbizniszben.
Ja, és a kedvencem, amikor valaki azzal jön, hogy ez intelligencs-humor, ehhez kő' intelligencsiá. Há, bázmeg, értem én, de attól még xar.
Én régen bírtam a sorozatot, örültem, hogy a Retekklub elindított egy igazán humoros, szórakoztató stand-up műsort, mert a kifutott Gálvölgyi és Fábry "Balf..@sz" Sándor inkább csak untatott és idegesített egyszerre. A Showder Klub a kezdetek kezdetén még vicces volt, tehetséges srácokkal, jópofa dumákkal, és celebfikázással, amit nagyon szeretek, mert megérdemlik, hogy kifikázzák őket. Sajnos azonban a szikra szerintem ebből a soriból is viszonylag hamar kiszállt, a negyedik és ötödik évadok szerintem már unalmasak és bénák voltak. Azóta lemondtam a műsorról, és nem is követem már. A 2012-es roastjuk jó volt, de amúgy ez is egy kifulladt produkció már. Ezt is húzza a RöTöLö a végtelenségig. A Gálv. show is azért lett sz¤r később, mert az RTL nem tudta, hogy a csúcson kéne abbahagyni. Manapság már csak Sóder Klub, nem Showder Klub. El kéne már törölni, vagy legalább fellendíteni a minőségét, mert már nem a régi.
Első három évad: 10/10
Onnantól felfele: 10/1 (a roast miatt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!