Mely anime váltott ki belőletek érzéseket?
Figyelt kérdés
Sok animét láttam, nézek, de mostanában egy sincs amitől úgy tényleg úgy érzem magam, hogy hűha, azta. Mondjatok Ti olyan egy-két animét, ami abszolút megérintett titeket, katarzis élményt nyújtott!2016. júl. 10. 14:47
2/15 anonim válasza:
Mahou Shoujo Madoka
Shinsekai Yori
Gintama Arcok (pl. Ikkoku Keisei, Shogun Assassination, Farewell, Shinsengumi)
Rainbow
Code Geass
3/15 anonim válasza:
A Code Geass-t én is ajánlom neked, én amúgy sem érzékenyülök el könnyen, de ennek a sorozatnak a 2 évada, néha megteszi a hatását, főleg a vége.
4/15 anonim válasza:
FMA Brotherhood (ez még a nyolcadik végignézés után is :D)
ReLife
5/15 anonim válasza:
Rainbow: Nisha Rokubou no Shichinin
Cowboy Bebop
Tengen Toppa Gurren Lagann
6/15 anonim válasza:
(utolsó)
Ó, és még a Sakurasou no Pet na Kanojo. Ezen az animén röhögtem eddig a legtöbbet.
7/15 anonim válasza:
Naruto, Kamisama Hajimemashita
Boku no pico xD
9/15 anonim válasza:
Hát a Code Geass engem baromira felidegesített, bár az is egy érzés. Félbe is hagytam.
10/15 anonim válasza:
Amúgy:
Steins Gate
Planetes
Ergo Proxy
Fullmetal Alchemist Brotherhood
nálam ezek a kedvencek, mind érzelmileg megmozgató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!