Milyen sorrendben kell nézni a Ghost in the Shellt?
Én még nem láttam, és most annyira nem érdekel, hogy utánakeressek neked, de itt a módszer, amit én szotam használni, ha nem tudom a kronológiát:
Menj fel valamilyen animés portálra (én AA-ra szoktam), keresd meg az egyik elemét a GITS-nek, aztán nézegesd, hogy mikor futottak. Az évszám általában árulkodó, mert még nem találkoztam olyan animével, aminek két évada párhuzamosan futott (elég érdekes is lenne :D)
Kicsit bonyolult, és lehet, hogy egy-két dologban tévedek. De az első két film (Ghost in the Shell és Ghost in the Shell 2: Innocence) összetartoznak. Az első filmet később felújítva kiadták Ghost in the Shell 2.0 címen is, nem keverendő össze a második filmmel.
A Ghost in the Shell: Stand Alone Complex című sorozat különálló. Ennek a második évada a Ghost in the Shell: S.A.C. 2nd GIG címet viseli, a Ghost in the Shell: Stand Alone Complex - Solid State Society film pedig a sorozat befejezése. (A Ghost in the Shell: Stand Alone Complex The Laughing Man című különkiadás a sorozat első évadának "lerövidített" változata, a Ghost in the Shell: Stand Alone Complex Individual Eleven pedig a másodiké.)
A Ghost in the Shell: Arise című filmek megint csak különállóak. A Ghost in the Shell: Arise - Alternative Architecture című sorozat ezeknek a filmeknek a tévén kiadott változata, szóval lényegében ugyanaz. A Ghost in the Shell: The New Movie című film ezek folytatása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!