Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » RTL klub, vagy Tv2? Melyik a...

RTL klub, vagy Tv2? Melyik a jobb, miért?

Figyelt kérdés

Ki melyiket nézi többet? Az is írjon aki egyiket se!

Melyik a legjobb műsor?

2010. ápr. 11. 12:33
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
62%
Egyiket sem nézem, mert nincs olyan műsor rajtuk ami tetszene.
2010. ápr. 11. 12:41
 2/18 anonim ***** válasza:
62%
Hááát! Talán a tv2.
2010. ápr. 11. 12:45
 3/18 A kérdező kommentje:
2. válaszoló: miért?
2010. ápr. 11. 12:46
 4/18 anonim ***** válasza:
60%
RTL klub.. de igazából egyiket sem szoktam gyakran nézni.
2010. ápr. 11. 12:47
 5/18 anonim ***** válasza:
62%
Nem szoktam tv-t nézni. Egy műsort nézek csak, a Jóban Rosszban-t, ami a Tv2-n van, szóval nekem a Tv2 az jobb. Az RTL szerintem egy kicsit gagyibb.
2010. ápr. 11. 12:50
 6/18 anonim ***** válasza:
55%
Egyiket sem. 2 éve kiiktattam a tévét az életemből, azóta sokkal boldogabb és tartalmasabb életet élek.
2010. ápr. 11. 13:32
 7/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat...!
2010. ápr. 11. 19:52
 8/18 anonim ***** válasza:
70%
Hülye kérdés SOHA se fogom megérteni, h mi ez a rivalizálás egyikre se mondom, h jó meg rossz, mert kb a műsorszerkezetük egyforma reggel: reggeli ébresztő bár kicsit eltérő stílusban a RTL lazább a TV2 a politikára megy majd utána Teleshop dögivel mindkét adón majd film és egy hülye telefonálós játék bár különböző időpontban majd sorozatok utána Joshi v Monika majd Hirek Tények aztán sorozat v ilyen Aktív Fókusz Mindkét csatornának van egy vezető sorozata este: RTL:BK TV2:JR szal olyan rohadt nagy különbséget nem látok! Egyébként azt a csatornát szeretem, ami a sorozataimat adja tehát hétfőn a TV2-t, mert NCIS, Gyilkos számok, Kedden a Mentalistát tehát RTL klub majd Szerdán megint TV2, mert House és egyik kedvenc csatornám a Viasat, mert adja Helyszínelőket és sok más sorozatot, amit tudok nézni ha már választani kell akkor nálam inkább Viasat bár tudom az nincs a két kereskedelmi csatorna közé sorolva!
2010. ápr. 11. 21:35
 9/18 anonim ***** válasza:
54%
Tv2, mert ott van a Jóban rosszban! Amúgy ha valami jobb van az Rtl-en, akkor azt is nézem!
2010. ápr. 16. 18:55
 10/18 anonim ***** válasza:
82%
az rtl azert jo mert rajta megy a rubi a tv2 azert jo mert rajta megy a joban roszban
2010. máj. 2. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!