Szerintetek melyik a jobb? TV2 vagy RTL klub?
egyformán jó :D
tv2-n mennek ezek a krimi sorozatok,
rtl klubbon meg a barátok közt meg egyéb szórakoztató műsor
Én Viasat3-t nézek általában, amikor nagyritkán leülök elé.
Híradót RTL Klubon, a két tehetségkutatót mindkettőn. Így a kettő közül az RTL nyert.
Őszintén?Szerintem egyik se jó.Mindkettőt ellepték a szappanoperák ami még nem is lenne olyan nagy tragédia(hisz van aki szereti)és megkell adni a lehetőséget a szappanopera kedvelőinek is arra,hogy nézhessék az ilyen sorozatokat,de a néhány jó sorozatot leszámítva az évek során nagyon eligénytelenedett a két csatorna.Állandóan harcban állnak egymással,egyre gyatrább műsorokat adnak,tele van idióta "sztárokkal" akik már az agyamra mennek(Ezzel gondolom nem csak én vagyok egyedül),az ilyen esti "szórakoztató" műsorok is csak a sok sületlenséget sugározzák,a Hiradóban egy szót nem tudnak normálisan kinyögni és a végén is úgy tudnak csak elöszönni a nézőktől,hogy egymás szavába vágnak.A "színészeknek" titulált emberek szerepléseiről és jónéhány förtelmes sorozatról meg ne is beszéljünk.
Még hozzátenném,hogy felettébb vicces hallgatni,ahogy az amerikai sztárok neveit ejtik ki perfect angol tudással.A hazai tehetségkutatók pedig felettébb dícséretesek. Elnézést ha valakit ezzel megbántottam,direkt nem mondtam konkrét sorozatokat,ne hogy valakinek a lelkébe gázoljak :)Nyugodtan pontozzatok le ha nem tetszik a véleményem,hisz ez is csak a magyarok értelmiségét mutatná meg.
TV2
Vannak rajta értelmes sorozatok. Az RTL-en csak szenny műsorok futnak.
Rtlklub,
TV2-n csak a Dr.House-t és a Született feleségeket nézem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!