Közvélemény-kutatás: Fizetnél a TV2-ért és az RTL-ért a neten?
Elárulom, nekem ingyen se kellenek. Most, hogy karnyújtásnyira vannak a Jobbik által beígért lerombolástól, még ezzel is elő mernek rukkolni? De tényleg kíváncsi vagyok, ki fizetne. Itt a hír róla:
Amúgy ez más külföldi tv-knél régen így van.Fizetni kell a tartalomért.
Nem újdonság,csak nálunk
Bár mi mindig le vagyunk maradva,a netes tvműsor-nézés is csak nemrég jött be nálunk.
Ha nem az egész csatorna minden műsorát teszik ömlesztve fizetőssé, hanem az egyes műsorokat önállóan is le lehet tölteni, akkor jó, azzal semmi baj nincs, mert pl. előfordul, hogy nem vagyok itthon Forma1 közvetítésnél (és kivették a Sportklubot a csatornáink közül), azt megnézném így.
Amúgy én egy olyannak örülnék, hogy ne a szolgáltató döntse el, milyen csatornák legyenek egy csomagban, amire előfizetek, hanem én választhassam ki. Pl. most is van olyan, amit soha nem nézek, mégis tartalmazza a csomag, de lenne, ami nincs a csomagban, de szívesen nézném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!