Közvélemény kutatás! Melyik játékot rendelted
elő/veszed meg? Battlefield 3-at vagy CoD:MW3-at?
Figyelt kérdés
Hello!
Közvélemény kutatást végzek. Kíváncsi vagyok, hogy hányan rendelik elő/veszik meg a Battlefield 3-at és a CoD: MW3-at! Ja igen, és azt is írjátok oda légyszi, hogy milyen platformra (PC, Xbox vagy PS3)
Köszi!
2011. okt. 23. 17:57
1/9 anonim válasza:
Nem rendeltem elő ,de gondolkodok majd később vételként ps3 ra Bf3 at nagyon ígéretesnek néz ki . Persze pc-n a legszebb csak hát nem átlag pc-n hanem mondjuk egy 580on
2011. okt. 23. 18:16
2/9 A kérdező kommentje:
kedves 2. válaszoló:
kérlek szépen én beírtam a keresőbe hogy "battlefield 3" meg azt is hogy "bf3" és nem találtam ehhez hasonló kérdést! ha a kereső
nem mutat semmit, akkor szerinted honnan a francból tudjam hogy már volt ilyen? -.-" az ilyen válaszok tükrözik a válaszoló intelligenciaszintjét! szerinted mi ennek az oldalnak a célja? ha pedig erre azt válaszolod hogy "de már volt ilyen jellegű kérdés", akkor én erre honnan jöjjek rá amikor a kereső nem talált ehhez hasonló! ennyire nem vagyok retardált, általába mielőtt valamit kiírok, leellenörzöm hogy volt e már ilyen. és ebben az esetben NEM TALÁLTAM! Szia!
2011. okt. 23. 23:56
3/9 anonim válasza:
Forza 4.
MW3 vagy BF3. Megvarom a teszteket aztan egy fel ev mulva jobbikat megveszem. MW1-2 nekem bejott. BF BC2 nem jott be. Majd elvalik. Egyebkent jo esely van ra hogy egyik se lesz mivel a batman, uncharted 3, dark souls es skyrim is mindketto elott van. A baratnom meg a Rayman Originst szeretne szoval lehet hogy csak jovo karacsony lesz az egyikbol.
2011. okt. 24. 00:02
4/9 anonim válasza:
ha lehet akkor mindkettőt :D PC-re
egyébként a BF3-at a gépigény beállításoknál cseszték el mert őrítően nagy lett...
2011. okt. 25. 15:09
5/9 anonim válasza:
nem cseszték azt el , őrületesen szép . Ez már nem átlag pc játék
2011. okt. 25. 15:16
6/9 anonim válasza:
nem arra mondom hogy milyen szép hanem arra hogy nem tudják úgy beállítani mind a cod-nál, mert nem teljesen attól függ hogy milyen részletes hanem attól is hogy hogyan képzik ki magát a játékot (lehet hogy nem pontos de így nemtom megfogalmazni)
2011. okt. 25. 17:07
7/9 A kérdező kommentje:
egyébként én is pc párti vagyok de a baj azzal van h reteksz*r a gépem így kénytelen vagyok xboxra megvenni mindkettőt
2011. okt. 25. 21:59
8/9 anonim válasza:
A Battlefield 3 valóban kissé igényes játék, nekem is alig futott el a béta, de ha van egy kis felesleges pénzed egy másik videokártyára, én azt javaslom fektessd bele, mert az 100%, hogy megéri... én is gondolkodtam, hogy megveszem, de egyenlőre, gyenge hozzá a gépem, és mivel még a játék is 10ezer Ft, nemigen van rá esély... de semmiképp ne a modern ww3-at rendeld, vagy vegyed meg, mert már eléggé elavult, és már rég nem olyan jó, mint azt egyesek állítják... ugyanaz a motor hajtja már évek óta, és azon is csak egy kicsit változtattak, fejlesztettek. szóval... Battlefield forever
2011. nov. 1. 17:51
9/9 anonim válasza:
ha mindenárom fps-eket akarsz nyomni,akkor egyértelműen bf3, de a helyedben megvárnám míg a boltokba kerül a Skyrim... nagyon pofás kis játék, csak ugyebár nem multiplayer-es játék
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!