Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Az évek során romlott a...

Az évek során romlott a Trónok harca színvonala?

Figyelt kérdés
Sok helyen azt olvasom, hogy folyamatosan romlanak az évadok... Nos, lehet én vagyok hülye, de szerintem pont, hogy emelkedik a színvonal. Nem értem ezeket az embereket,akik mindig fanyalognak...
2016. ápr. 27. 17:42
 1/5 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem romlott. A második évadra mondanám, hogy még király volt. Az első kettőben még abszolút kifinomult volt minden szempontból, frankó rendezés, jó forgatókönyv, és rohadtul jó operatőri megoldások. Mostanra már semmivel sem különb, mint bármilyen szappanopera: hatásvadász, feleslegesen túlbonyolított és túldramatizált jelenetek tömkelege. Pont ebben rejlik egyébként valahol a zsenialitása (akárcsak mondjuk a Walking Dead-nek), hogy egy teljesen limonádé tinglitanglit tudnak úgy eladni, hogy aki nem szeret elveszni a részletekben, és a sorozat teljes valójára koncentrálni, az ne vegye észre, hogy egy full jellemtelen cuccot néz. Ami egyébként valahol persze király, de azért összességében tényleg romlott a színvonal.

(Zenében egyébként az egyik legjobb példa ugyanerre a jelenségre Marilyn Manson, aki lényegében szintén azért tud akkora sztár lenni, mert frankón elhiteti az egyszeri zenehallgatóval, hogy mennyire szélsőséges meg radikális, de azért annyira mégsem az... : D)

2016. ápr. 27. 18:15
 2/5 anonim válasza:
56%
Szerintem nem romlott. Kicsit a szálak jobbban össze vannak kuszálva és követhetetlenebb, de nekem így tetszik :D A grafika is csak még jobb lett és egyre nagyobb monumentumú jeleneteket csinálnak :) Szerintem fantasztikus.
2016. ápr. 27. 19:02
 3/5 anonim ***** válasza:
81%
Egyértelműen romlott.
2016. ápr. 27. 19:59
 4/5 anonim ***** válasza:
69%
Egyértelműen sokat romlott.Sajnos az új évaddal csak folytatódott.
2016. ápr. 28. 19:20
 5/5 anonim ***** válasza:
35%
hat ha szerinted az otodik evad jo volt, akkor nem vagy normalis mar ne is haragudj :DDDD
2016. máj. 29. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!