Ehhez mit szóltok? Túlélés törvényei.
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=3UpSlpvb1is&feature=related
Discovery túlélés törvényei.
2010. ápr. 7. 15:30
1/3 anonim válasza:
Neked eddig nem volt nyilvánvaló hogy vannak benne megrendezett jelenetek?
Nem az a lényeg hogy egy jelenet megrendezett-e, hanem az, hogy jó-e amit mondd. Pl egy ugyanilyen vulkáni kráter lehet máshol is...
És akárki akármit mondd, én szeretem nézni amit csinál. Még akkor is szeretném ha tök kamu lenne az egész, mert bírom a stílusát.
2/3 anonim válasza:
Én is szeretem nézni. A Csillagok háborúja az egyik kedvencem de az Avatar-t is örömmel és izgalommal, szívesen néztem végig. Mondjuk itt adnak néhány valós tippet is, ha nem is a túléléshez de egy túrázáshoz felhasználható, kipróbálható módon. Bár ez nem biztos hogy egy computerbarna panelproli igényeit kielégítené, az erdő közepén nincs WIFI :D
3/3 anonim válasza:
szeretem ezt a sorozatot mert jó :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!