Szerintetek nagyon veszélyes a Sziget Fesztivál? Egy 12 évesnek. Rihannat szeretem és érdekel is a koncertje de nem szeretnék nagyon sok részeg emberrel találkozni. Anyukám megengedné.4-en lennénk. Ti mit gondoltok?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 20. 19:41
1/6 anonim válasza:
12 éveseknek semmi keresnivalójuk nincs egy Sziget Fesztiválon.
3/6 anonim válasza:
Figyi, én 20 vagyok és még így is fontolóra veszem, hogy elmenjek-e.
4/6 anonim válasza:
Kik lennétek pontosan 4-en? Szüleiddel mennél? Még úgy is necces, mert sajna ezek a fesztiválok nem 14 éves gyerekeknek valók (mindenféle bántás nélkül), tehát valószínűleg a koncert is elég élvezhetetlen lenne számodra.
5/6 anonim válasza:
Nekem apukám ismeri a szervezőt és minden évben kapunk ingyen heti jegyeket, szóval már 8 éves korom óta járok apával szigetre :D Most 14 vagyok és idén megyek előszőr a barátaimmal. Am szerintem 12 évesen csak a szüleiddel menj. Ha nagyon alacsony és vékony vagy, élvezhetetlen lesz számodra a koncert, mert össze nyomnak az emberek. Én elég magas vagyok és nem egy nádszál lányka, de még néha így is lenyomtak néha :/
6/6 anonim válasza:
Szia! Én pont 12 évesen voltam előszőr a szigeten, és nekem nagyon tetszett. Szerintem hatalmas nagy élmény, nyugodtan elmehetsz. Mondjuk idén tuti teltház lesz, készülj fel hogy nagyon sokan lesznek! Én nagyon alacsony és vékony vagyok, de szerintem így is lehet élvezni a koncertet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!