American horror story. Nem értem. Mindenki biszex benne vagy hogy oldották meg azt a rengeteg jelenetet?
Az ötödik évadban is Lady Gaga nőkkel csókolózik/szexel.
Akkor a melegek is ott vannak azok igazából csókolóznak vagy hogy?Semmi bajom sincs ezekkel a dolgokkal csak ém egy sorozat kedvéért sem létesítenék szexuális kapcsolatot a saját nememmel
Nem is létesítenek. Csókokba meg nem halnak bele. Színészek, ez a dolguk. Fynn Wittrocknak felesége van, mégis meleget jatszott.
En inkabb azt nem ertem hogy Matt Damon allitolag azert nem vallalta a szurke50arnyalatat mert ő igazabol meleg, (ferje is van) nade Gagaval megis tudott smarolgatni?! Gaga úgytudom biszex, de neki volegenye van. Lenyeg hogy azt csinalnak amit kernek toluk.
Mivel ez sorozat, az egesz meg volt jatszva :D szex sosincs benne, azert is takarja oket lepedo mindig, mert valami kisgatya fele mindig van rajtuk.
Egyebkent Bomerre gondoltam, nem Damonra :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!