Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » American horror story. Nem...

American horror story. Nem értem. Mindenki biszex benne vagy hogy oldották meg azt a rengeteg jelenetet?

Figyelt kérdés

Az ötödik évadban is Lady Gaga nőkkel csókolózik/szexel.

Akkor a melegek is ott vannak azok igazából csókolóznak vagy hogy?Semmi bajom sincs ezekkel a dolgokkal csak ém egy sorozat kedvéért sem létesítenék szexuális kapcsolatot a saját nememmel

2016. márc. 27. 21:09
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem is létesítenek. Csókokba meg nem halnak bele. Színészek, ez a dolguk. Fynn Wittrocknak felesége van, mégis meleget jatszott.

En inkabb azt nem ertem hogy Matt Damon allitolag azert nem vallalta a szurke50arnyalatat mert ő igazabol meleg, (ferje is van) nade Gagaval megis tudott smarolgatni?! Gaga úgytudom biszex, de neki volegenye van. Lenyeg hogy azt csinalnak amit kernek toluk.

2016. márc. 27. 21:16
 2/3 A kérdező kommentje:
Értem :D arra voltam kíváncsi hogy ezek a jelenetek meg voltak e játszva vagy sem ^^
2016. márc. 27. 21:18
 3/3 anonim ***** válasza:

Mivel ez sorozat, az egesz meg volt jatszva :D szex sosincs benne, azert is takarja oket lepedo mindig, mert valami kisgatya fele mindig van rajtuk.

Egyebkent Bomerre gondoltam, nem Damonra :D

2016. márc. 27. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!