Meddig kell még elviselni ezt a nézhetetlen műsort az RTL
Klubon?
Figyelt kérdés
Erre a csodálatos új túrjunk a kakiban parasztok műsorra gondolok az RTL Klubon. Törzs RTL nézőnek mondom magam, Valóvilágtól kezdve az Éjjel Nappal Budapestig mindent nézek mert szerintem elég jók, de ez a parasztos ki a gazda műsor egyszerűen nézhetetlen. Nézem, de nem bírom egyszerűen elviselni annyira ócska az egész műsor. Már a műsorvezető is egy olyan személy amit egy egyébként jó műsorban az ÉNBP-ben se bírt senki ezért is kellett kiírni mert hisztérikát alakított. Most se jobb. A szereplők meg egyszerűen kritikán aluli színvonalat hoznak. Ez a műsor sajnos nem jött be ebben az országban mert itt nagyon sok a paraszt egyébként is a hétköznapokban. Viszont nem értem, miért nem ugrasztanak rá ezer fős stábot a "Keresem a családom" műsorra mert az viszont maga a TOP1 volt amióta az RTL létezik és abból alig készült pár rész. Azt a műsort SZERINTEM a nézhetetlen szombat esti unásig vetített Harry Potter és sorstársai filmek helyett kellene vetíteni mert szomat estére szétlökné a statisztikai mutatókat annyian néznék. Ehhez képest... Létezhet, hogy végre elteszik a paraszt a gazda műsort valamikor délelőttre két TV Shop közé és végre visszateszik az ÉNBP-t rendes kezdési időpontjára? Mondjuk abba is kevés a szexuális jelenet, az elején pont az volt a jó benne most meg már senki se szexel csak a gyerekét elhagyó naiva idegesíti a nézőket ahelyett, hogy elővennék a jó testű régi szereplőket és akcióztatnák őket az ágyban. Vajon az amikor Kolosi Péter azt mondta önmagukkal kell már csak versenyezniük, akkor nem gondolt arra, hogy ez a verseny érdektelenségbe is fulladhat ha a régi jól bevált dolgokat rosszra cserélik le? Ez a gazda... Na ez szánalmas. Infó valakinek, hogy mikor veszik észre, hogy bukott attrakció? Vagy erőltetni kell mert le van gyártva és akkor már muszáj adásba adni ha nézik ha nem? Én konkrétan addig DunaTV-t nézek szánalmas módon, de még az is jobb!! Szombat este meg mindig DunaTV mert még az RTL se ad jó műsort szombat este. Mi történt az RTL-nél?
#FIDESZ#RTL Klub#Kolosi Péter#Erős Antónia#unásig vetített műsorok#megbukott a gazda#mikor veszik le műsorról#miért nincsenek nézhető szombat esti jó filmek#miért vették el a szombat esti heti hetest az RTL Klubról#erről is a politikusok tehetnek
Nem nem, félreértettetek! Az RTL hoz egy színvonalat, ahhoz hozzászoktatja a nézőit. És utána meg előáll egy kritikán aluli színvonalú produkcióval, ahol az emberek gyakorlatilag semmit se csinálnak és mindentől viszolyognak. Megjegyezném, ha igazán hitelesek akarnának lenni akkor egy valódi mai tanya életét mutatnák be és az talán tetszene is a nézőknek. Mert ez a produkció ahol nincs áram meg nincs semmi érdekes, csak a kétszáz évvel ezelőtti állapot na az azért annyira nem tud érdekelni. De a mai tanyán a traktor, a korszerű mezőgazdasági eszközök használata, a korszerű földművelés, stb. ez mind érdekes lehetne.. A paraszt szót pedig nem a vidéki emberek lenézésére használtam véletlenül se hiszen én is vidéki ember vagyok, pont azért találom nézhetetlennek mert van belelátásom, hogy egy tanyai élet ennél sokkal sokkal érdekesebb de ez végképp csak arra jó, hogy hogyan lehet elvonni a technikai világhoz szokott embereket a civilizációtól. Ettől számomra borzasztóan gagyi mert pont azt mutatja, sokan azt fogják hinni, hogy ma aki tanyán él az ugyanilyen primitív ócska körülmények közt él ahol még tisztálkodni se tud rendesen!!!!!!!!!! Engem konkrétan ezért sért, mert sok barátom él tanyán akik igenis sokkal komolyabb jobb körülményeket teremtenek meg maguknak. És igen, van a piros gomb a távirányítón, de miért nyomnám meg amikor ki lehet fejezni az RTL-nek is akár, hogy mást néznék szívesen? Szabad ország, pont egy liberális tv-ről beszélünk ahol mindenki szabadon véleményt alkothat a jó és a rossz műsorokról egyaránt.
2016. márc. 25. 06:30
12/17 anonim válasza:
"Az RTL hoz egy színvonalat, ahhoz hozzászoktatja a nézőit. És utána meg előáll egy kritikán aluli színvonalú produkcióval,"
Ezen mondjuk hangosan felröhögtem.
"miért nyomnám meg amikor ki lehet fejezni az RTL-nek is akár, hogy mást néznék szívesen?"
A legjobban úgy tudod kifejezni, ha nem nézed. A negatív reklám is reklám. Nekik tökmindegy miért nézik az emberek, a nézettségből van bevétel.
Ezért se értem, hogy sokan miért szidják az RTL-t(na jó én is utálom őket), a nézőket kell szidni amiért vevők ezekre a szarokra.
2016. márc. 25. 12:31
13/17 anonim válasza:
Volt modern Farm is. A Házasodik a gazda című műsorban mai gazdaságok szerepeltek. Ott volt többek között Szilveszter gazda.
Igaz, ott a társkeresés volt a lényeg, de bőven volt szó a gazdasági dolgokról is.
2016. márc. 31. 23:29
14/17 A kérdező kommentje:
Én tényleg azt gondolom, hogy az RTL saját magával verseng, de miért nem teszik az olyan műsorokat mint ez, délutánra estére pedig azokat amit tényleg nézni is akar az ember? Azért az mégiscsak döbbenet, ha már én mint törzs RTL néző a Dunára vagy bárhova máshova kapcsolok annyira jön fel a gyomromból a hányás ezen műsor láttán. Ma már a Valóvilág féleségek se menők, de ez, kritikán aluli. Ellenben tényleg ott a példa, hogy lenne olyan műsor, amit szombati fő műsoridőben 7-től kellene vetíteni nem egy sima "kedden" este, ilyen a Keresem a Családom. Miért nem akarnak iszonyú nagy nézettséget egy szombat este? Akkorra kellene tenni az efféle értékelhető produkciót !!!
2016. ápr. 1. 16:52
15/17 anonim válasza:
Kedves Kérdező, fingod sincs hogy működik a tévé. Pont.
A Farm a legnézettebb műsor volt múlt héten. Tehát nagy siker, az RTL örülhet. Mint már mondtam, azokat szidd akik nézik.
2016. ápr. 1. 17:13
16/17 A kérdező kommentje:
Hogy is van az a mondás, hogy csak azoknak a statisztikáknak hiszek amiket én magam hamisítottam.... Szóval hagyjuk ezt, vagyok annyira értelmes intelligens és köznapi, hogy hasonlítsak a többségre ilyetén gondolkodásban. Ez a műsor NEM JÓ.
2016. ápr. 2. 07:09
17/17 anonim válasza:
Jól eltévedtél, a FARM a Tv2 műsora. RTLKlubé a ValóVilág.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!