Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Farm - Tina mit hitt, mi lesz...

Farm - Tina mit hitt, mi lesz egy farmon? Mi értelme volt 3 napra bemenni? Másoktól elvette a lehetőséget.

Figyelt kérdés

Az csak duma, hogy azt hitte, jó lesz, mert friss levegőn lesz.

Tényleg ennyire buta ez a lány?

Ez egy túlélős valóságshow, majd pont mindent meg fognak adni a játékosoknak, mikor a szükséghelyzet miatt alakulnak ki a konfliktusok.

Arról nem beszélve, hogy már 40 országban ment sikerrel ez a műsor, amikor jelentkezik, csak utánanéz az ember, hogy mégis hova jelentkezik, nem?

Láthatta, hogy nincs wc, és nem kapnak mindig enni, ez még akkor is kizáró tényező egy kismamánál, ha egyébként nem voltak reggeli rosszullétei. Nem kapja meg a vitaminokat, zöldségeket, gyümölcsöket, ennyi esze nem volt?

Lehet, hogy olyantól vette el a lehetőséget, aki bent maradt volna végig. Önző dolognak tartom, és értelmetlennek. Ti hogy látjátok?

2016. márc. 23. 19:20
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

De pont ez az hogy nem volt veszelyeztetve, mar irtam hogy volt kulon orvos aki az allapotat figyelte volna..azert ok sem hulyek hogy ha barmi tortent volna oket vonjak felelossegre.

Hiaba tamadtok, szerzodesbol nem konnyu visszatancolni. En is ezen a teruleten dologoztam, eleg is volt.

Ja, es en sem vagyok sem 18, sem vidéki, fruska meg foleg nem.

2016. márc. 29. 18:54
 22/23 P betűvel kezdődő válasza:
A kérdező egyszerűen abnormális, aki erre izgul hogy netharcol. Ne válaszoljatok neki, az sokkal jobban fáj majd neki.
2016. márc. 30. 11:49
 23/23 anonim ***** válasza:

"Az meg hogy eheznek, hagyjuk mar... meg minden ugy tortenik ahogy a szereplok alakítják ,nem? :DD véletlenül sem nyúlnak bele.. "

Ehhez csak annyit, hogy... Akik nézik a műsort, nem látják mi megy a háttérben, mit csinálnak és mit nem... Csak azt hogy éheznek és nincs kaja... Ha a fél ország azt látja a tévében, hogy egy terhes nő is ott van az éhezők között... Szerinted mi lesz róla a véleményük? Lehet hogy két szünet között kimegy és a svédasztalnál eszik meg minden... De nem ezt adják le, nem ezt teszik ki ország-világ elé, hanem azt hogy éhezik ő is meg így a baba is. Nekem semmi pénzt nem érne meg ezt, hogy így lásson engem mindenki. Többet nem is fűznék hozzá a drága Tinához, a lényeg hogy hazament, mert rájött hogy felelőtlenség/hülyeség amit csinál, be se kellett volna mennie.

A kutya nem tudom hogy jött ide a témához. Ki mondta hogy más nem vihet kutyát? Mi biztos nem. Senkitől nem vett el semmit, mert nem lehet kiszavazni sem és ő sem nyerheti meg a gazdája nélkül a 20 millát. Én amúgy személy szerint örülök neki, legalább feldobja a műsort.

2016. márc. 30. 13:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!