Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Farm - Tina mit hitt, mi lesz...

Farm - Tina mit hitt, mi lesz egy farmon? Mi értelme volt 3 napra bemenni? Másoktól elvette a lehetőséget.

Figyelt kérdés

Az csak duma, hogy azt hitte, jó lesz, mert friss levegőn lesz.

Tényleg ennyire buta ez a lány?

Ez egy túlélős valóságshow, majd pont mindent meg fognak adni a játékosoknak, mikor a szükséghelyzet miatt alakulnak ki a konfliktusok.

Arról nem beszélve, hogy már 40 országban ment sikerrel ez a műsor, amikor jelentkezik, csak utánanéz az ember, hogy mégis hova jelentkezik, nem?

Láthatta, hogy nincs wc, és nem kapnak mindig enni, ez még akkor is kizáró tényező egy kismamánál, ha egyébként nem voltak reggeli rosszullétei. Nem kapja meg a vitaminokat, zöldségeket, gyümölcsöket, ennyi esze nem volt?

Lehet, hogy olyantól vette el a lehetőséget, aki bent maradt volna végig. Önző dolognak tartom, és értelmetlennek. Ti hogy látjátok?

2016. márc. 23. 19:20
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Nem azzal lépte át a határt, hanem azzal amikor a nemi életében turkált.

Szerinted szánalmas, de mégis kérdést írsz ki róla, és foglalkozol vele... meggondolandó ;)

Van fogalmad róla hogy működnek a médiában a dolgok? Hallottál olyanról hogy szerződés? Gondolom nem a beköltözés napján írták alá, és az sem biztos hogy volt benne olyan pont hogy terhesség esetén visszaléphet. Gondolkodjál már egy picit, bár a tv butít. Ha nem is megy el és visszamondja neked attól kevésbé lesz szar az életed? Írjál rá fb-on és sírd el neki mekkora hibát követett el, akkor talán megnyugszik a pici lelked.

Engedd már el ezt a témát mert kezd unalmassá válni

2016. márc. 29. 12:24
 12/23 anonim ***** válasza:

Nem turkál senki a nemi életében, az ő baja, ha nem tudja mikor kell védekezni és mikor nem, nem a miénk.

Ja, te ennyire tudod hogy mi hogy megy a médiában? Akkor magyarázd már el nekem, hogy miért is tiltaná meg bárki is a kilépést, ha az illetőnek megváltozott az állapota és emiatt csak veszélynek tenné ki a babát? 5 hetes terhes volt amikor bement, volt bőven ideje hogy odaálljon hogy "bocs fiúk, de nekem a babám egészsége fontosabb mint a szereplés", haza se engedték volna ha ezt nem értik meg. 5 percen belül találtak volna mást a helyére. Szóval nehogy már azt mond hogy muszájból kellett bemennie......

Neked attól jobb lesz az életed ha itt elkezdesz okoskodni? Hadd beszéljünk már arról, amiről akarunk meg ott ahol akarunk amíg szólásszabadság van -.- Ha unod a témát akkor meg nem tudom miért vagy még mindig itt, ott az X a jobb felső sarokban.

2016. márc. 29. 12:49
 13/23 A kérdező kommentje:

Vegyél már vissza, én nem a haverod vagyok, főleg nem a Tina korosztálya.

Nem tetszik, hogy nekem/nelünk más a váleményünk, és önzőségnek meg butaságnak tartjuk, amit csinált?

Mert szerinted csak az lehet a helyes gondolkodás, ahogy te gondolkodsz?

Amit írsz, értelmetlen.

Azt írtam, hogy az a szánalmas, hogy egyeseknek az életük álma egy ilyen műsor.

Szerinted nekem is, mert kérdést írtam ki róla? WTF????

Mi köze a kettőnek egymáshoz?

Én szoktam nézni a valóságshowkat, elvagyok velük. Bár sokszor nem bírom nézni az emberi ostobaságot, nagyképűséget, lásd ebben a szériában dani.

De eszem ágában sincs bemenni, nem az én világom, nem vagyok ilyen kitárulkozó, magamutogató, nem akarom, hogy százezrek lássanak pl. meztelenül.

Szóval annak, hogy kérdést írtam ki a műsorról, és hogy ez a fiatalok álma, az égvilágon semmi köze egymáshoz.

Talán te vagy az, Tinácska? Saját magadat véded ennyire? Nem lennék meglepve, ha hazatérve az internetet bújná, és naponta beírná google-ba, hogy Farm Tina, hátha írtak róla valamit.

2016. márc. 29. 16:40
 14/23 A kérdező kommentje:

Ja igen, szerződés! Te átolvasod, vagy legalább írás közben értelmezed, amit leírsz?

Igen, van szerződés, ami sok mindent tartalmaz, de egyik ilyen műsor sem börtön, nem korlátozhatják a szabad akaratot, azaz ha valaki úgy dönt, mégsem akar részt venni, akkor ezt sehogyan sem szankcionálhatják. Ha így tennének, azzal törvényt sértenének.

Ha szerinted előtte van szerződés, ami kötelezi őt a bentlétre, akkor ez közben már nem működik? Vagy hogy képzelted? Mert akkor a te érvelésed szerint soha senki nem jöhetne ki önszántából.

Az én lelkem nyugodt. Én csak kiírtam egy kérdést, ami elindított egy vitát a két oldal között. Te vagy az, aki annyira felkapta a vizet, hogy ez már nem normális, ha csak egy tévében látott vadidegenről van szó. (Ha te magad vagy, akkor más.)

Olyan szinten elkezdtél hisztizni, értelmetlen dolgokat írni érvként, hogy a valóságban talán csapkodtál és kiabáltál is, de mi szükség volt erre? Talán a te lelkednek kellene megnyugodnia, vagy elmenni egy szakemberhez, ha ez ennyire fel tud húzni.

2016. márc. 29. 16:46
 15/23 anonim ***** válasza:

Te kezdtél el okoskodni, az hogy forduljak szakemberhez, teged minősít.

Meglepodnel ha megtudnad milyen pontjai vannak egy ilyen szerződésnek. De amig te csak a tv elott bamulod, es kerdezel rola, ne irogass olyanrol amihez nem értesz.

Eszre veszed hogy egyik szavaddal utod a masikat? Eloszor is hogy nem a te világod, de azert nézed, gratulalok. Eloszor a te fejedben kellene rendet tenni, utana dobalozni ilyen nagy szavakkal.

2016. márc. 29. 18:05
 16/23 A kérdező kommentje:

Te komolyan nem tudod értelmezni?

BEMENNI, és százezer ember előtt létezni, az nem az én világom!

Nézni ettől még szoktam.

Én kezdtem azzal, hogy fordulj szakemberhez?

Hiszen ezt LEGUTOLJÁRA írtam!

Tudom, milyen pontjai vannak, nem csak a tévét bámulom. MInt jeleztem, nem egy 18 éves naiv fruska vagyok, de mivel te is csak ennyit bírsz írni, hogy szerződés-szerződés, te sem tudsz többet, mint ami a bulvársajtóban megjelenik.

Persze vannak nagyon érdekes pontjai egy ilyen szerződésnek, de NEM AZ, hogy nem lehet visszamondani egy szereplést, ha az egészségi állapotodat veszélyezteti.

Nem én vagyok, akinek egyik szava üti a másikat, hanem te. :D

És továbbra is tiszta ideg vagy... figyi, ha nem megy, kérj meg valakit, hogy ezt értelmezze, mielőtt ezt is félremagyarázod!

2016. márc. 29. 18:24
 17/23 anonim ***** válasza:

Ha valaki nem a Te véleményeden van, akkor az egyből a Tina?! Rengeteg intelligenciára vall. Miért nem bírod elfogadni mások véleményeit is??

Szerintem Te voltál aki kiborult, egyből méteres válaszokat írtál, kettőt is :D Ennél jobban nem bizonyítja semmi. Valaki linkelje már be Tinának ezt, had ossza meg velünk miért döntött így, mert a kérdező élete függ ettől és nem tud tovább lépni!! 😱😂

2016. márc. 29. 18:26
 18/23 anonim ***** válasza:
Már hármat, szakadok :D Szembe a széllel... :D
2016. márc. 29. 18:28
 19/23 anonim ***** válasza:

"Meglepodnel ha megtudnad milyen pontjai vannak egy ilyen szerződésnek. De amig te csak a tv elott bamulod, es kerdezel rola, ne irogass olyanrol amihez nem értesz."

Hujuj, érdeklődve hallgatom a szerződés azon pontját ahol nem lehet visszamondani egy szereplést, ha az az egészségi állapotot veszélyezteti :D De ha így is lenne akkor meg minek írta alá? Ja bocs, azért mert neki fontosabb a szereplés mint a baba xd Akkor meg ne csodálkozzon ha a fél országnak megvan erről a véleménye.

2016. márc. 29. 18:41
 20/23 anonim ***** válasza:
Kérdező en is savaztalak nekem miert nem ugatsz vissza, vagy most kinek irogatsz? Jobb helyeken kiirjak a szamot vagy a százalékot.. de ne is válaszolj mert kiikszelem. Ja meg ugy sem érnél ra mindjart kezdodik a musorod
2016. márc. 29. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!