Teljes az eurovíziós dalfesztivál 2016-os mezőnye. Kedvencek?
Norvégia a legnagyobb kedvenc és ezen kívül szeretem még Oroszországot , Azerbaijant , és Hortvátországot is.
Szerintem is jó helyen fog végezni Freddie. Tény, hogy gyengébb a mezőny mint tavaly..
a horvát csaj hangja engem a frászba kerget :D
a norvég olyan semlegeske, oké, oké, de ilyen díva királynőkből lesz ott 43/20 kb, amik kb. semmiben nem emelkednek ki.
kiáll estélyiben, úgy énekel, majd besz**ik, sétálgat egy kicsit, mostanában egy ilyen sem nyert (kivéve Conchita, de ő más eset) Loreen és Emmelie de Forest sem nagy estélyiben áll ki, hanem kb. mindkettő mezítlábasan :D
Igen, sokakat valóban irritás a horvát csaj hangja, de nekem akkor is nagyon bejön. és maga a zene szerintem nagyon szép.
Igazából a norvég az egyetlen a mezőnyből amelyiket imádom, a többit inkább csak szeretem.
Nagyon remélem, hogy jó helyezést ér el.
Lengyelország a legnagyobb kedvencem :)
De még ezeket szeretem:Magyaro., Oroszo., Fehéroroszo.,Azerbaijan, Bulgária, Norvégia, Németország,Ukrajna, Olaszo.,
Oroszorszag 🇷🇺
Franciaorszag 🇫🇷
Ciprus 🇨🇾
Olaszorszag 🇮🇹
Es persze Magyarorszag 🇭🇺❤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!