Anime/Sorozat komoly témában?
Rainbow
Berserk
Ginga Eeiyuu
Mushishi
Monster
Mononoke
Ghost in the Shell Standalone Complex
Ghost in the Shell Standalone Complex 2nd Gig
Ghost in the Shell Arise
Ergo proxy
Shinsekai yori
Parasyte The maxim
NANA
Death parade
Méz és lóhere (fiatalok útkeresése)
Jigoku shoujo (Hell girl)
Kotonoha no niwa (movie)
When Marnie was there (movie)
Psycho pass
Két kedvencem :
NANA: romantikus, való életet ábrázolja, két lány a főszereplő és az ő együtt töltött életükről szól. Az eleje kicsit talán romantikusabb és poénosabb a végére egyre jobban komolyodik de mindenképpen érdemes megnézni. 64 részes ha jól emlékszem
Death note: Furcsálom h még nem írták előttem :D
Krimi és lényegében fantasy elemeket kutyulnak benne össze. Nagyon érdekes, két fiatal férfi párharcáról szól... Az egyikük igazából egy szuper elmével a másik pedig hatalommal van megáldva. A története szuper, csak ajánlani tudom.
Shinsekai Yori
Ookami kodomo Ame to Yuki (egy részes)
Mahou Shoujo Madoka Magica
Nodame Cantabile
Ha már előttem mindenki csak animéket írt akkor azt most kihagyom.
Hannibal, egy nagyon durva krimi sorozat, a Death Note-hoz kicsit hasonló alapfelállással, a mesterbűnözőnk Hannibal Lecter ,, Hannibal, the cannibal"
House of cards
Trónok Harca
Breaking Bad
Hahó! Nekem is van pár anime és sorozat a tarsolyomban a számodra (némelyiket már javasolták, de én is leírom, hogy lásd, többen is érdemesnek tartják megnézésre :) ).
Anime: Psycho-Pass, Mononoke, Boku dake ga Inai Machi, Aoi Bungaku Series, death Note, Shinsekai Yori, death Parade, Sarai-ya Goyou, Wolf's Rain, Joker Game.
Sorozat: Sense8, Outcast, Utopia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!