Van valami fejlemény a VIVA/MTV vs Digi ügyben?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 1. 12:27
11/14 anonim válasza:
Amúgy én is fikázom általában a viva-sokat, mert hát tényleg...
És általában normális zenét hallgatok, de Kárpátia pl. szerintem is egy szar.
Aki szereti annak biztos nem tetszik, hogy én fikázom, és ő is tudna fikázni olyat, amit én szeretek, de azért a Kárpátia közel sem olyan zene, ami mindenkinek tetszik (nincs is ilyen).
12/14 anonim válasza:
Miért agymosás a Kárpátia? Azért mert a magyarságról énekel és nem énekli azt a hallgathatatlan szart mint:SP,No thanks.Meg a többi külföldi marhaság.Szerintem neked csak az a bajod hogy nem bírod a hazafias zenét és a hazafiasságot.
13/14 anonim válasza:
De gustibus non est disputandum.
Én a Comedy Centralt hiányolom, mert volt végre egy jó humoros csatorna a TV-ben. Az MTV-n meg igényes műsorok mennek, szóval nem értem minek kell leszólni.
Remélem lesz fejlemény.
14/14 n laci válasza:
nem is lesz felbontoták a szerzödést ,összevesztek . ne is álmogy róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!