Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Van valami fejlemény a VIVA/MT...

Van valami fejlemény a VIVA/MTV vs Digi ügyben?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 1. 12:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
mer mi ez az egész ?
2010. ápr. 1. 13:55
 2/14 anonim ***** válasza:

Nem hallottam semmi újat, sajnos...

(A Digin megszűnt a Viva meg az MTV, mert nem tudtak megegyezni pénzügyileg... Azt hiszem valami ilyesmi a sztori.)

2010. ápr. 1. 14:40
 3/14 anonim ***** válasza:
Szerintem soha nem rakják vissza azokat a TV-ket,amiket elvettek (TV6,Comedy Central,MTV,Viva).Helyette nézhetjük a jó kis japán,német,angol,orosz és a fene tudja még milyen nyelvű csatornákat.
2010. ápr. 1. 14:45
 4/14 anonim ***** válasza:

14:45

Nem helyette, mert már előtte is voltak ilyen csatornák.

Hanem helyette nézhetjük a 2 zenecsatornát, amiről semmit sem tudok mondani, mert hónapok óta nem kapcsoltam be a tv-t.

2010. ápr. 1. 17:08
 5/14 A kérdező kommentje:
hátigen, a Music Channel még úgy ahogy elmegy, de ami a Viva helyett van, a H!T Music Channel az nagyon gagyi:S
2010. ápr. 1. 17:20
 6/14 anonim ***** válasza:
6%
Minek nézed ezeket úgyis csupa szar zene megy rajtuk.Halgass inkább Kárpátiát vagy Vádló Bitófákat.
2010. ápr. 2. 17:15
 7/14 A kérdező kommentje:
mi közöd van hozzá, hogy én mit hallgatok? szerintem meg a Kárpátia a nagy szar.ennyi.
2010. ápr. 2. 17:49
 8/14 anonim ***** válasza:
6%
Te meg egy komplett hülye vagy.Mennyé az hallgasd tovább a divatszennyet.Agymosott.
2010. ápr. 4. 00:08
 9/14 A kérdező kommentje:
jó nagyot oltottál(Y)
2010. ápr. 4. 17:54
 10/14 anonim válasza:
69%

Persze, te barom a kárpátia nem agymosás ugye?

Idióta...

Szerintem amúgy nem is lesz fejlemény, mivel a digi így tud a piacon az alacsony árkategóriában maradni, ha minél szarabb csatornákat sugároz, ami olcsó.

2010. ápr. 6. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!