A pelenkareklámokban mindig szó van a pisiről, de hogyhogy sosincs szó a kakiról? XD
Figyelt kérdés
Pedig a szilárdabb végtermék benntartása is fontos feladata a pelenkának, ha nem így lenne, mindenhol babaszar lenne XDXDXD2010. márc. 30. 22:52
1/9 anonim válasza:
éppen ez az!!! xD ilyen kérdést, áá bejössz♥
3/9 anonim válasza:
elsőtöl kérdezem, hogy hogyan kell ilyen szivecskét kiírni?Már sokszor láttam sok helyen,de nem tudom...légyszi írd meg
kérdezőnek: hát szerintem azért,mert a pisit tudják a reklámban vízzel szimbolizálni, de a nagydolgot azt mivel szimbolizálnád? :D akármi is jut eszembe,undorító lenne :D
4/9 A kérdező kommentje:
Nem feltétlenül kell szimbolizálni, de pl. meg se említik, hogy a gumírozás mellett X meg Y miatt nem jut ki, vagy ilyenek, hanem mintha a gyerek nem is kakilna.
2010. márc. 31. 15:14
5/9 anonim válasza:
nem feltétlenül kell, de a reklámok már csak ilyenek. Amiről beszélnek, azt be is mutatják, bármit is reklámoznak.Éppen ezért nincs szó a kaksiról:)szerintem
6/9 anonim válasza:
15:10-es, úgy kell, hogy lenyomod az Alt-ot (nem az Atl Gr-t), majd a jobboldali számlapon a 3-ast, majd, miközben a 3-ast még lenyomva tartod, az Alt-ot elengeded.
♥
remélem, érthető :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!