Hogyhogy stohl andrás a műsorvezetője a Való Világnak? Miért nincs börtönben?
Figyelt kérdés
Ha valaki aki nem sztár, ilyen balesetet okoz, azonnal börtönbe megy, ő meg ott ontja magából a poénjait a Való Világ műsorban. Hogy van ez?2010. nov. 20. 22:26
1/15 anonim válasza:
Fogalmam sincs, de álmomban nem gondoltam volna, hogy egyáltalán visszatér a képernyőre. Anno azt mondta ő rossz ember, nem vezetheti az X-faktort. Ahhoz elég jó ember, hogy a Való Világot vezesse?
2/15 anonim válasza:
Kibasott érdekes csak néztem mint a hulye gyerek!!!!!!!!! Átlag ember már börtönbe lenne!!! STOHL egy mocskos ember és az RTL Klub is!!!!!!!!!!!!!!!
3/15 anonim válasza:
Balázsnak én is jobban örültem volna.Az meg MO igazságszolgáltatását minősíti,hogy nálunk kapcsolatokkal mindenki megúszhat midnent -.-
4/15 anonim válasza:
Véres nézettségi mutató hajszolás. Gondold el, hogy meg fogja dobni a nézőszámot ez a "pikáns" húzás! Rengetegen kíváncsiak a "fekete bárány" képernyőre kerülésére.
5/15 anonim válasza:
Azt hittem hogy Sebestyén Balázs lesz majd a műsorvezető, mert az X-Faktorban is beszéltek róla!
6/15 anonim válasza:
Jaja az x-faktorból Nóri még mondta is siess Balázsmert le fogod késni a Valo Világot mikor meg megláttam Stohlt azt hittem dobok egy hátast!
7/15 A kérdező kommentje:
De akkor most nemis fog soha börtönbe menni? Megúszta, mert ő a Stohl András? Ennél szánalmasabb húzása még nem volt az RTL klubnak..
2010. nov. 20. 22:36
8/15 anonim válasza:
mondjuk azt írják a [link] -n hogy Balázs is Műsorvezető szóval én már nem vágom mi van :D
9/15 anonim válasza:
Nos, többé nem titok: a valóságshow egyik műsorvezetője Sebestyén Balázs lesz, aki előtt nehéz hetek állnak, hiszen ő vezeti a csatorna másik nagyszabású műsorát, az X-Faktort is, emellett az egyik rádióban ébreszti a hallgatókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!