Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerinted is béna Máday...

Szerinted is béna Máday Vivien? (A Nekedvaló müsorvezetője)

Figyelt kérdés
Engem annyira idegesít... Ha ő vezeti a műsort, inkább mindig elkapcsolok...
2011. jan. 7. 23:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem aranyos és szép, mondjuk minden rtl-es műsorvezető baromi szar...
2011. jan. 7. 23:15
 2/11 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem nem béna, csak még kezdő, egyből a mély vízbe dobták ezzel az rtl-es műsorral, de szerintem egész jól helytáll.

Aki béna az egyértelműen az az Istenes akárki. Gáz, hogy ennyire feltűnően utánozza Sebestyén Balázst. Szinte mindent átvett tőle, rossz nézni, ráadásul elég erőltetett humora van és irritáló az egész lénye!:)

2011. jan. 7. 23:31
 3/11 gab19900701 válasza:
0%
nekem nagyon tetszik és jó hogy tudom a nevét köszi hogy segítettél szimpatikus
2011. jan. 8. 00:50
 4/11 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem is az Istenes Bence inkább az ótvaros.

A csaj az csak kezdő, még kiforrhatja magát, bár azt azért már ilyenkor is látni, hogy túl nagy tehetsége neki sincs. Mert akkor már most is jobb lenne.

2011. jan. 8. 03:57
 5/11 anonim ***** válasza:

Bence is béna ahogy Balázst majmolja

de Vivien

rá nincs szó

2011. jan. 8. 07:57
 6/11 anonim ***** válasza:
Mert nektek ki a tehetséges? Ti még egy mucsfalvai szavalóversenyen se mernétek indulni. Amúgy kedves és szép lány.
2011. jan. 8. 17:24
 7/11 gab19900701 válasza:
erre anyit mondok hogy ha te lennél ott te se lennél jobb kamerák meg minden ahozz képest egész jól veszi
2011. jan. 10. 00:14
 8/11 anonim ***** válasza:
Sztem is csak a rutin hiányzik,amúgy tök jól veszi a feladatot.A végére egész természetes lesz.Csak (ami mindkettejükre igaz) a direkt szemétkedést a vendégekkel nem kellenne erőltetni.Túl sokat reagálnak apróságokra.
2011. febr. 10. 06:55
 9/11 anonim ***** válasza:
szerintem mind a kettő műsorvezető béna, de szegénykéim még kezdők. majd belejönnek. ami idegesítőbb hogy a Vivient olyan orbitálisan hülyén tudják néha felöltöztetni hogy az már vicc.
2011. febr. 10. 11:21
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nem csak kezdo,Ez az elso musor amit vezet
2011. febr. 10. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!