Mi a véleményetek a Vissza a jövőbe című film trilógiáról?
Figyelt kérdés
Egy 1-10-es skálán mennyinek értékelnétek.A három rész közül melyik a legjobb?Melyik karaktert kedvelitek jobban?:Emett Brown(doki-t vagy inkább Marty McFly-t?2016. febr. 6. 21:49
1/5 anonim válasza:
9/10 bizonyostekintetben kultusz trilógia.
2/5 anonim válasza:
Nagyon szeretem ezt a trilógiát, mindegyik része nagyon jó, de talán számomra a legérdekesebb a második volt (mit gondoltak '85ben arról, hogy mi lesz 30 év múlva)
Ahogy az előző is írta, kultusz film. Akkoriban bizton macerás volt megcsinálni, tehát ezért is olyan különleges...
3/5 anonim válasza:
Szeretem. :) 8/10.
Doki a kedvenc. :)
Az első és a 3. rész tetszik, a 2. kevésbé (gagyi a jövő megjelenítése, és nem azért, mert nem vált valóra, meg nem tudom, ott a történetnem annyira igényes). Technikai megvalósításban azonban a 2. messze üti a többit.
22/L
4/5 anonim válasza:
8/10 Örök klasszikusok, szinte bármikor meg tudom nézni őket, bár számomra a 3. kicsivel gyengébb a másik kettőnél (sosem voltam úgy oda a westernekért, és valahogy nem érződik olyan izgalmasnak és emlékezetesnek ez a rész). A Doki és Marty közül egyiket sem emelném ki, közösen alkotnak feledhetetlen párost.
5/5 anonim válasza:
csak az első részre emlékszem igazán a másodikra halványan, a harmadikat nem láttam sajnos, de szerintem aranyos film, vidám, szórakoztató, kedves, azt is humorosan csinálták meg, amikor vadul kezd játszani a srác a színpadon, nagyon haláli volt, nem annyira vicces azárt, mint a top secretben, amikor megprörgeti a csajt a kávézóban, meg amikor balettöltözetben vannak a hapsik, de szerintem jópofa film, a rossz akarktert játszó fazon is oltári jól játszik végig, haláli szerintem, nem tudom mit hozhattak ki belőle a harmadik részben, a csajok elég gyengék, de nem is ők a főszereplők ebben, a doki az végig kedves figura, nagyon jól hozza a bohókás einstenparódiát, szerintem eltalálták, de az ilyen filmekből elég kettő általában, ritkán jó belőle a harmadik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!