Mi a véleményetek a beavatott trilógiáról?
Szerintem nem a filmre gondolt mert azt kérdezte hogy az 1., 2., vagy a 3.(!)jobb-e de a 3. még nem jött ki, max. az előzetes, de abból nem tudod leszűrni hogy jó lesz-e.
A könyvek közül csak az első kettőt olvastam még, így sajnos nem tudok véleményt mondani, de nekem a 2. jobban tetszett.
A könyveket nem olvastam, csak az első két filmet láttam. Hát bőven elég volt. Egy nagy nulla az egész, nincsen mondanivalója, nincsenek karakterei, a szerelmespár közt nem működik a kémia, és annyira értelmetlen az egész, hogy még a jó színészek (pl. Kate Winslet) is sz.rul játszanak benne.
Nem tudom, hogy a könyv mennyivel jobb, de gondolom hasonló színvonalon áll. Úgy tűnik, az írónőcske összelopkodott mindenfélét a Hunger Gamestől kezdve a Harry Potterig mindegyik ismert műből, és a lopott elemekből tákolta össze ezt az irományt.
A könyveket nem olvastam, és valószínűleg nem is fogom, mert a filmek nagyon elvették tőle minden kedvem.
Az elsőt még úgy ahogy meg lehet nézni, bár azt is inkább csak azért, mert Shailene Woodley aranyos, de maga a történet, sablonos, unalmas és (szerintem) ritka nagy hülyeség az alapötlet is a tulajdonság alapú kasztrendszerrel.
A második film viszont szabályosan fájt, mára kb. törlődött is az emlékezetemből, hogy miről szólt. A harmadikat már kihagyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!