A Pokémon 5. évadjáról készült DVD? Ha igen, akkor hol tudnám megvenni?
Figyelt kérdés
Sorozatbaráton nézném, de a (5. évad) 41. résztől nincs link. És nem tudom hol nézni, de azt meg nem kérdezhetem meg hogy online hol tudnám nézni, mert letörlik a kérdésemet 😡😡😡😡😡2016. jan. 28. 19:00
1/3 Krisipoke válasza:
Azt hiszem, odáig van csak magyarul. Aztán a 10. évadtól megint. Ha mindenképp szeretnéd tovább nézni, szerintem angolul vagy japánul tedd.
2/3 Krisipoke válasza:
Bocs, most nézem, hogy még a 6. évad is van elvileg magyarul, de nem tudom, hogy hol lehetne megnézni... viszont a feliratos/külföldi verzió még így is opció.
3/3 A kérdező kommentje:
ha feliratos, az se baj, az se baj, ha angol feliratos ,mert értem, csak nagyon kellene, mert mindjárt eljutok a 41. részig és ha eljutok oda, akkor nem tom mit csináljak, mert ha nem nézem tovább akkor meghalok lelkileg :(
2016. jan. 31. 10:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!