Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Az indavideon, mért van...

Az indavideon, mért van letiltva a pokemon?

Figyelt kérdés
Nem az össze van vetiltva, de nem értem. Azt tudom, hogy a 38-dik részt betiltották. De a többivel mivan?azt írja ki, hogy A VIDEÓT SZERZŐI ÉS/VAGY TARTALMI OKOKBÓL LETILTOTTUK! Hát kössz. Csakúgy eszmbe jutott a pokemon gondoltam belenézek, de ez nem jött össze.

2014. ápr. 12. 15:04
 1/5 anonim ***** válasza:

Magad írod, hogy miért van letiltva. Szerzői jogi okok miatt. A jogtulajdonosnak a feltöltő nem fizette meg a nézők után a jogdíjat, az Indavideó meg nyilvánvalóan nem fogja megfizetni. Az, hogy nincs az összes letiltva, csak azért van, mert nem vették észre. Bármilyen tévéműsor, film videómegosztóra történő feltöltése a jogtulajdonos engedélye nélkül szerzői jog megsértése, ha a videómegosztó nem törli, az is bajba kerülhet.

Megoldás, megveszed eredetiben, vagy megpróbálod letölteni valahonnan. Utóbbi esetben a jogsértést a mai magyar szabályozás szerint nem te követed el, hanem aki lehetővé tette, hogy letölthesd.

2014. ápr. 12. 15:16
 2/5 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm.
2014. ápr. 12. 15:24
 3/5 anonim válasza:
Ez nem pont így van. Pl a búra alatt feliratos része nem megy külföldön ugyanezen hiba miatt, viszont belföldön igen. Vagy külön kell minden ország után is fizetni?
2014. aug. 20. 22:52
 4/5 anonim válasza:
Előző vagyok. Egyébként itt a pokemon: [link]
2014. aug. 20. 22:53
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm
2014. aug. 29. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!