Rubi az elbűvőlő szörnyeteg, van aki-nek kifejezetten nem tetszik?
Figyelt kérdés
2010. márc. 24. 18:55
11/25 anonim válasza:
Most hogy lehet valaki ilyen,hogy beírja ide mi fog történni?? Mindenkinek szíve joga eldönteni hogy mit szeret nézni és ezt ráadásul senki nem is kérdezte. Ez olyan mint amikor a film elején benyögik mi lesz a vége! Borzalmas! Mi sorozatnézők itt izgulunk Te meg elrontod az egésznek a lényegét...azt hogy hajt minket a kíváncsiság...
12/25 anonim válasza:
Biztos forgolódott volna egész éjjel, ha nem írhatta volna le, hogy mi lesz a vége!Pedig SENKI nem kérdezett!!!!!!!!!!
Én is tudom az egészet, hogy mi hogy lesz...mégsem írom ide, mert nyilván nagyon sokan inkább szeretnék végig nézni, anélkül, hogy valaki itt okoskodna!!!!
Na de mindegy....az előttem szólónak csak annyit, hogy ne aggódj, lesz még benne éppen elég meglepetés, úgyhogy még egyáltalán nem lett lelőve az a poén:)
13/25 anonim válasza:
:) Köszönöm a megnyugtatást. Csak pont ugye tegnap került kórházba és olyan rossz volt utána ezt itt olvasni...izgulhattam volna mi lesz és hogy meglepődtem volna amikor ez kiderül! Váratlan fordulat lett volna. Na de mindegy sajnos ez van.
14/25 anonim válasza:
Rubí most megúszta...nem ennél a résznél lesz az a bizonyos láb levágás...bonyolultabb azért ez a sorozat:)
15/25 anonim válasza:
en szeretem ez a sorozatot es az osztalytarsaim is nezik aik meg nezik az rtl moston a 1,2,3,4,5-reszt azoknak is tetszeni fog
16/25 A kérdező kommentje:
utólsó, belinkeled hogy hol lehet meg nézni mert trl most on nem takllálom meg rubit.
2010. máj. 2. 20:37
17/25 anonim válasza:
Én speciel nagyon szeretem.Végre nem egy olyan sorozat,mint Paula és társai.Nem játsza el a tündibündikét!A negatív szereplőket az emberek úgyis "jobban" szeretik... :)
18/25 anonim válasza:
Nekem nem jön be, de olyan ez a sorozat, hogy leülsz mellé és kénytelen vagy végignézni, mert odaszögez a képernyő elé... xD Már több részt láttam, mikor épp odakapcsoltam... :/ Rubí rohadt idegesítő, de úgy összességében meg szánalmas, amit művelnek. :D Ha már ilyen argentín sorozat, akkor Vad angyal és esetleg a Csacska angyal. :D Ezek voltak igazán jók, amúgy inkább valami amerikai sorozatot nézek, abban a hülyeséget is valahogy jobban bírom tolerálni. :D
19/25 anonim válasza:
Nem nézek olyan sorozatokat amiben 200 részen keresztűl cigány k*rvák vinnyognak.
20/25 anonim válasza:
Borzasztó. Ahogy az összes többi dél-amcsi, tehetségtelen ripacsokkal lefordatott szappanopera borzasztő, függetlenül attól, hogy a címszereplő szörnyeteg, dagadt vagy ronda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!