Mik azok a tv-ben leadott filmek vagy mesék ami nélkül nem lett volna gyerekkorod?
Én amondó vagyok hogy aki nem tudja mi az a tv maci annak nem volt gyerekkora. :D Bár a kölyökklubos mesék is pótolhatatlanok.
Mire emlékszel gyerekkorból?
És akkor fokozom a kérdést:
Hova lettek? És a mai gyerekek mit néznek?
A mai gyerekmesek nagyon nem tetszenek es s gyerekek is inkabb a regiket nezik:D
Huu nekem: fecsego tipegok,he arnold,fosterek haza kepzeletbeli baratoknak,hannah montana es meg sorolhatnam es nem mindig a tv elott ultem ,de ezekbol nehany resz is olyan volt,hogy megmaradt bennem:) maja es miguel,valami piros nagy kutya is volt:D na azok voltak a jok
A piros kutya a Cliford volt. Jó újra hallani ezeket a címeket. Úgy hiányoznak ezeknek a folytatásai.
Szinte sírok utánuk. És az interneten nem olyan mint régen gondok nélkül ülni a tv elött és nézni a családdal a meséket animéket!
Vannak jók az újak között is de nem mind. Minden magyar szinkronos animált filmet láttam. A mai közül a My little pony az amit kötelezővé tennék minden embernek. NEm itt lenne a világ ha látnák az emberek!
Film egyértelműen a Star Wars volt ami hála istennek újra aktuális :))
Kedvenc meséim a dragon ball, dr zitbag's transylvania pet shop( talán rémségek kicsiny boltja volt a magyar címe), gondos bocsok, tini ninja teknőcök, dinó dili :'D, én kicsi pónim, hercegnő és a kobold, vili a veréb és a pokemon volt.
sajnos ezeket sem ismerik a mai gyerekek :/
Shuriken iskola. :)
Jutnak eszembe. De mi lett ezekkel a csodálatos mesékkel. Volt olyan amit mind láttam magyar szinkronnal mára meg egy sincs fen a neten!
Kedvenc meséim voltak:
- boci és pipi
- rocko modern élete
- pokémon
- bolondos dallamok
- hey arnold
- barba papa
- Kullancs
- Muminék
- Nils Holgerson
- Bolygó kapitánya
- jaj, a szörnyek
- Pufóka
- Szellemírtók
- Lilo és stitch
- Kölyökklubot is szerettem, mikor még nem csak a meséket jelentette, hanem volt "műsorvezető", piros-sárga csapat...stb, Ördög Nórával.
Filmeket jobban szerettem, mint ezeket a sorozatokat. Az állatosok voltak a nyerők, főleg azok, amibe kutya is volt (pl. Balto, Babe, kutyák és macskák...stb). Lehet sorozatok közül azért nem volt kedvenc, mert egyik se kutyáról szólt :)
Még talán a Slapaj, az sorozat volt és kutyás, de ritkán adták, ezért nem tudott igazán kedvenc lenni :D
Az Animax...
Ha nem találok rá erre a csatornára, rózsaszin felhőben éltem volna egész gyerekkoromban...
Ha ez nincs, én tényleg másmilyen lennék, és nagyon hálás vagyok... Leginkább innen a Naruto-nak, Inuyasha-nak, és Yu Yu Hakusho-nak köszönöm ezt a csodálatos kisgyerekkort!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!