Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Csontváros sorozat vs. Film?

Nagy Hanna1012 kérdése:

Csontváros sorozat vs. Film?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Hallottam, h lesz ez a sorozat belőle és láttam egy pár részletet belőle és elég nagy csalódás volt (ehhez képest a film kész remekmű pedig az is kapott jó pár kritikai pofont) Mondjuk szerintem még így is fogok nézni belőle minimum egy pár részt...Nektek vélemény? És végül nem is lesz meg a Csontváros filmnek az ígért folytatása?

#City of Bones #Csontváros #Hamuváros #City of Ashes #Csontváros film #Csontváros sorozat #City of Bones movie #City of Bones series
2015. dec. 6. 15:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem, sajnos a filmnek nem lesz folytatása. Pedig nekem amúgy nagyon tetszett. De a könyv is ugyanolyan jó. Csak hát nem hozott nagy sikert, és így ugye jobbnak látták ha sorozatot csinálnak belőle. De ezek a színészek benne.. Hát, először is az a baj hogy teljesen máshogy néznek ki mint akik a filmben játszottak (oké, Simon egész hasonló), de mondjuk én Claryn vagyok nagyon kiakadva. A sorozatbeli Clary az teljesen más mint a könyven leírt szereplő. Nem elég merész és elszánt kinézete van. Jace-t már kezdem megszokni, de én még Isabelle-t is rossznak találom. Ő is túl ilyen 'lányos' lett. Csak ugye a filmbeli szereplők meg nem vállalnak egy sorozatszerepeket.. Sajnos:/ De ettől függetlenül nézni fogom a sorozatot, mert mondjuk a könyvsorozat többi részére kiváncsi vagyok hogy hogy filmesítik meg.. De így nem lesz olyan élvezetes szerintem...
2015. dec. 6. 15:49
 2/2 anonim ***** válasza:
Oké.
2022. febr. 3. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!