A Hungary's Got Talentből ez volt az utolsó válogató? Vagy lesz még?
Christofel egy irritáló, öntelt, beképzelt valami, a hányinger kerülget tőle. A társa sem volt különb.
A rajzos páros újat mutatott, de nekem hosszú volt, ezáltal unalmas.
Az énekesek tényleg nem voltak jók, de egy idő után a zsűri is elég irritáló volt. Azért tőlük is szemétség volt, hogy sok esetben nem várták meg magát a produkciót, mert a bevezetés nem volt szimpatikus. PL. férfi vmi táskával, vagy bohócok, stb.
5-10 másodperc után kinyomni, igazán bunkóság.
Vajon ha a művésznő odaállna a fuvolájával, hány embert hatna meg? Szerintem a legtöbben kinyomnák, hogy unalmas. Az első adásban szimpatikus volt ez a nő, de egyre nagyképűbb.
Hogy lesz-e válogató még, az azért volt számomra kérdés, mert a végén mutatták a jövő hetet, és ott is szavaztak, vagy az már egy középdöntő lenne?
valóban, régen ezek az adások voltak a legviccesebbek, mindenki ezt várta.
de ma már ezek is unalmasak, ettől függetlenül ezt fogják nézni az emberek, mert nincs más, és nem véletlenül vannak a hideg őszi/téli estékre időzítve.
ez meglepő, mert szerintem egyetlen humoros momentuma sem volt még. látszik, hogy nagyon erőlködik, de nem megy.
Balázs zsigerből hozza a poénokat, látszik, hogy nem kell rajta gondolkodnia, de Dombi nagyon erőltetett, és többnyire még így csak hümmögés vagy egy igen/nem a reakciója. Mellélőttek vele, a stand-up műsorra fel lehet készülni, az élő műsorvezetéshez tehetség is kell.
Szerintem ne akard, hogy olyan/annyi csajod legyen, mint annak a bájgúnárnak. Egy értelmes nő nem volt közte, de talán még szép se.
A veronika is csak ismert, de nem szép. A szőke nő, aki eltartotta, a maseratis... hát nő vagyok, de ha pasi lennék, akkor se kéne. Volt egy nagyobb darab, idősebb énekesnő... szintén se nem szépségkirálynő, se nem iq-bajnok kategória. Kinek hiányzik ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!