Mi a véleményetek a Konyhafőnök junior című műsorról?
Figyelt kérdés
2015. nov. 9. 22:07
2/6 anonim válasza:
Én néztem minden nap a Konyhafőnököt is és bár a zsűri nem volt szimpatikus, sőt nagyon ellenszenvesek voltak most teljesen megváltozott a véleményem. A gyerekekkel sokkal kedvesebbek, mosolygósabbak és nem olyan kekeckedőek. Jóval szerethetőbb így a műsor. No meg a gyerekek halál cukik és hihetetlen szövegeik vannak, nagyon jókat nevetek rajtuk. Bár meg kell mondjam az előző csapat jobban tetszett mint a mostani, de azért ők is nagyon aranyosak :)
3/6 anonim válasza:
Hihetetlenül megrendezett műsor.
Én a Győzike Show no meg a VV óta nem láttam hasonlót.
Most itt komolyan elhiszitek hogy ezek a 10 éves gyerekek olyan tudással rendelkeznek amit megmutatnak?
Nagyon megvágott műsor, a gyerekekkel szakácsok foglalkoznak.
Elrugaszkodott,nem a valóságot mutatja.
Rákot csigát majd biztos tud főzni a gyerek. Ugyan már!
4/6 anonim válasza:
ez egy showműsor. célja, hogy szórakoztasson. A valóság egy másik dolog.
ha valakinek szórakoztat elérte a célját.
5/6 ducsik válasza:
Nos. én szakács is vagyok. a suli 3 évig tartott. Ezek a gyerekek 10 évesen suli nélkül,így főznek?? EZ túlzás !
Csak a mártásokból van 40 féle amit meg kellet tanulnunk.
Nem szeretem az ilyen műsort ahol el túlozzák a főzés tudományt.
6/6 anonim válasza:
Én is szakács vagyok és egyetértek itt a szintén kolléga hozzászólásával.3 évig rengeteget kell tanulni,nem hinném hogy 10-12 éves gyerekek maguktól megtudnák oldani ezeket a feladatokat. Nekem sem jön be ez a kamu dolog,a felnőttek sokkal jobbak.És ha a kérdező véletlenül az egyik versenyző,elárulom hogy nagyon szarok vagytok !!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!