Szerintetek ki nyeri meg a konyhafőnököt? Lent, hogy szerintem ki!
Valószínűleg azért főzött jobban a Dani, mert párszor éppen csak megúszta a kiesést. :D
Én is nézem majd a Juniort :D
Ja én is Áginak drukkoltam. Igaz nem túl szimpi, de a Dani végképp nem. Áginak már csak azért is drukkoltam mert végre nő nyert. Amúgy pedig ahhoz képest hogy "csak" háziasszony, mármint nem szakács, ahhoz képest jól megoldotta a feladatokat.
A határozottsága is sokat segített neki. Megfigyeltem, hogy a lányok közül sokan szerintem azért esnek ki, mert félénkek és nem azt mutatják, hogy na mindent megoldok. Aztán jön az első baki és már ejtik ki. A pasik sokkal határozottabbak bebeszélik maguknak és a nézőknek, zsűrinek is, hogy hú de profik, és ha jön az első baki, akkor az inkább el van nekik nézve.
Úgyhogy grat Áginak! Ha tényleg csinál egy vállalkozást a nyereménypénzből, akkor jól járt mindenki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!