Van olyan köztetek, akik nem néznek tévét? Mert mondjuk nincs is?
Mi a kérdés?
Te magasabb rendű vagy azoknál, akik néznek TV-t?
A "TV nézés" egy homogén halmaz, és nem számít, hogy ki- mit néz a TV-ben?
A szüleimnél volt TV, de néha évekig be se kapcsoltuk. Felújításkor konkrétan elétoltunk egy szekrényt, senkinek se hiányzott abban az időben sem. A mértékletes TV nézés szerintem nem rossz, de könnyű túlzásba esni - ha állandóan megy a TV a háttérben, az nagyon rossz dolog.
Azóta elköltöztem, és nincs TV nálunk - de cserébe itt meg más fórumokon elpocsékolok annyi időt, amit más a tévézéssel.
a reklámok engem is zavartak, nem kicsit(nálunk nincs bekötve a tv pár éve)
a trendi mesék meg úgy sincsenek benne(ami valahol szocializálná is a gyereket, mert értené melyik meséről beszélnek a többiek)
de meg kell mondjam, a több órás csilingelő babazenébe is a youtube-n képesek jó hangos reklámot bevágni, amikor az ember osonni sem mert, örült, hogy végre épphogy alaludt a baba..és REKLÁM ...
Sok éve nincs TV-nk. 5 gyerekünk van, 11-18 évesek, ők így nőttek fel. Soha sehol nem érte hátrány őket, hogy nem néznek Tv-t.
Internetről, rádióból tájékozódunk. A 14,5 éves gyerekünk pl. nagy rádióhallgató (MR-1, nem ám kereskedelmi Tv!).
A filmeket mi is DVD-n nézzük.
#7:
" (MR-1, nem ám kereskedelmi Tv!). "
Nem biztos, hogy nem járna jobban egy kereskedelmi TV-csatorna nézésével, mint a kormányszócső hallgatásával.
Nekünk van HBO előfizetésünk HBO GO hozzáféréssel, így azt rendszeresen nézünk, de mást nem nagyon.
Esetleg még Nat Geo HD, Animal Planet vagy valamilyen zenecsatorna a háttérbe ( VH1 ).
Ezeken reklám sincs.
A többi csatornát mi sem szoktuk nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!